Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż dobrze wychowuje corke

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam oto taki problem. Mój mąż od najmłodszych lat postanawial uświadamiać córkę. Na początku nawet mi się to podobało i było, według mnie, nie szkodliwe. Mówił o zoarenkach z ptaszka które się wkłada do brzucha mamusi itp. Dopóki córka była mała dziewczynka było w sumie ok. Ale teraz ma 14 lat i tata uświadamia już bardziej powaznie, chociaż zaznaczam że nie chodzi tu o stronę techniczną tylko raczej o samo podejście do seksu. Mówi jej np. "można miec dwóch chłopaków tylko żeby się nie dowiedzieli o sobie" albo ze "sex jest przyjemny i czemu sobie odmawiac" nie wspomne już ze "odradza" jej zamazpojcie kiedykolwiek. Teksty typu " wszystkiego trzeba sprobowac" itp. Poprostu wpaja jej męskie podejście do sexu a ja znowu nie umiem z nią o tym rozmawiać. Czy nie będzie miała złych wzorców.

Gość gość
Nie martw się ... tatuś chce być taki cool do swojej córeczki a jak tylko w realu córunia przyprowadzi do domu faceta to przy drzwiach pojawi się miotacz ognia ...

Gość gość
W sumie to może mieć rację. Po co dziewczyna ma mieć kompleksy na temat swojej seksualności.