Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam, usune dziecko, czy zabieg bardzo boli?

Polecane posty

Gość gość
ale jak nie chcesz dzieci to nie zaslugujesz na seks i nie powinnas go uprawiać. Wytnij tez macice za jednym zamachem, po co ci ona i jajniki i wszystko :) pozdr

Gość gość
Dlaczego jesli nie chcecie dzieci to skutecznie sie nie zabezpieczacie. Przeciez sa bardzo dobre sposoby a nie glupie gumki. Skoro nienawidzisz dzieci to rob tak by nie zajsc .

Gość gość
gość dziś Wiesz kto nienawidzi dzieci ? Szatan Szatan nienawidzi ludzi i dlatego skusił Adama i Ewę by teraz wszyscy ludzie, ich potomkowie mamy problem bo jestesmy skażeni chęcią zła i odwetu. Jesli bedziesz szła jego drogą wówczas skończysz marnie tak jak on. Po co Ci to? Mało masz kłopotów?

Gość gość
czemu mam rezygnowac z czegos co jest przyjemne? czy z tego powodu ludzie ppwinni przestac pic i palic bo moga umrzec, przestac podrozowac, bo moze stac sie wypadek i moga ciezko zachorowac, przestac moze calkiem wychodzic tylko siedziec w domu, zeby nic nam sie nie stalo, bo mozliwe jest, ze moze nas samochod potracic albo moze ktos nas zaatakowac? nie wiadomo kiedy ani jak umrzeny, ale czy z tego powodu mamy ze wszystkiego rezegnowac? jak chcesz wegetowac w czterech scianach to prosze bardzo, ale watpie by ktokolwiek chcial od razu ze wszystkiego rezygnowac tylko dlatego ze niesie minimalne ryzyko usune ciazy, jak znajde klinike to podwiaze jajowody, o ile bede miala czas i pieniadze moj partner tez nie chce dzieci dlatego choc o tym nie mowi to pewnie popiera moja decyzje i tez pewnie jest za aborcja

Gość gość
Twoj partner tez jest tyle wart co ty

Gość gość
Aborcja w Polsce to przestępstwo i czym dziecko zawiniło że skazujecie go na śmierć przecież to wasza wina że zaszłaś w ciążę i trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny a to uciekanie od odpowiedzialności jak nie chcesz dziecka i tak musisz je urodzić bo aborcja to przestępstwo po urodzeniu możesz przecież oddać do adopcji a nie skazywać na śmierć za wasze błędy

Gość gość
gość dziś czemu mam rezygnowac z czegos co jest przyjemne? czy z tego powodu ludzie ppwinni przestac pic****alic bo moga umrzec, przestac podrozowac, bo moze stac sie wypadek i moga ciezko zachorowac, przestac moze calkiem wychodzic tylko siedziec w domu, zeby nic nam sie nie stalo, bo mozliwe jest, ze moze nas samochod potracic albo moze ktos nas zaatakowac? nie wiadomo kiedy ani jak umrzeny, X Naprawdę masz problem z logiką? Palenie i picie jest pośrednią formą zabójstwa samego siebie bo poddanie się bezrozumnym przyjemnością prowadzi do nałogu który niszczy zdrowie a w konsekwencji życie człowieka. Nigdy nie widziałas chorych na raka czy zapijaczonych na śmierć? To są konsekwencje ich własnych podjętych decyzji kiedy wiedzieli świadomie o zagrożeniu ale oddawali się nadal przyjemnością bo sobie na początku nie chcieli odmówić a potem z czasem już nie mogli. Szatan w nałogach opanowuje wolną wolę człowieka. A w przypadku podróży czy wychodzenia z domu to zagrożenie wypadku jest czynnikiem bez udziału woli człowieka. To są wypadki z czynników zewnętrzych a nie dlatego, tak jak w przypadku nałogu, że człowiek nie chce sobie odmówić przyjemniści, która stopniowo mu odbiera zdrowie i życie człowieka.

Gość gość
Ta autorka to pusty nasrany leb . Ona jest ulomna . Aborcja jest przestępstwem a ty idiotko piszesz na forum o własnych tajemnicach. Trzeba byc imbecylem by tak robic. Zaraz cie dorwa i tyle bedziesz miala seksu. Pokazujesz głupotę kazdym swoim postem. Żegnam

Gość gość
nie moge uzywac tabletek anty, ani spirali, jedyna antykoncepcja jakiej moge uzyc to prezerwatywy x we wszystkim co robimy istnieje pewne ryzyko ale to nie znaczy ze mamy sobie wszystkiego odmawiac tylko z takiego powodu, bo tak nic bysmy nie robili i zyli dalej w epoce kamienia lupanego o ile w ogole bysmy zyli x nie chce urodzic, bo: nie chce przytyc, nie chce miec rozstepow, nie chce spuchnac, nie chce rodzic bolach i nie chce miec zadnej "pamiatki" po czyms czego nienawidze , aborcja jest zakazana i co z tego? kobiety jak beda bardzo chcialy i tak to zrobia

Gość gość
Skrob sie , tylko sie z tym nie obnos. Nie szkoda ci kasy ? Ile jeszcze razy zajdziesz w niechciana ciaze? Zarabiasz tyle by sie skrobac co rusz?

Gość gość po abrocji
autorko,nic nie boli,dostaniesz narkoze,po zabiegu bedziesz odczuwac lekkie bole brzucha jak na miesiaczke,krwawienie pare godzin i tyle.u mnie tak bylo.max.3 dni i wracasz do pelnej sprawnosci,tylko ze sportem czy seksem 2 tygodnie odczekac.

Gość gość
aborcja jest karalna, ona jeszcze jej nie zrobila

Gość gość
Skoro nie mozesz uzywac spirali czy innych to usun macice. Po co narazasz male istotki na bol. Albo mozg sobie usun odrazu

Gość gość
pisalam ze jak uzbieram i znajde klinike, czas to sobie jajowody podwiaze, bo jak na razie nie moge sobie zadnych dni wolnych nie zamierzam ponownie byc w ciazy x dziekuje za odpowiedzi od kobiet ktore sa po aborcji :) najbardziej to bym chciala sama z siebie poronic ale watpie by to sie zdazylo w przeciagu 1/2 tygodni

Gość gość
Prowokujesz nas kobieto. O to ci chodzilo ?

Gość gość
nie prowokuje, chcialam sie dowiedziec czy bede cos czula w trakcie, a dzieki niektorym paniom juz wiem czego moge sie spodziewac za co im serdecznie dziekuje, wiec temat moze byc juz zamkniety

Gość gość
Jest wiele źródeł gdzie mozna sie dowiedziec.

Gość gość
znana publicystka Maria Czubaszek, dokonała 2 aborcji i kto jej zabronił? nikt, sama powiedziała na świecie powinny rodzic się dzieci chciane i kochane, tym światem rządzi szatan tak uważam, mimo 10 przykazań bożych, bo kto teraz stosuje się do przykazań. Zadajcie sobie sami pytanie czy chcielibyście dziecko z gwałtu albo mieć z patologia, czy tam 4 zmiana ?bo ja nie, we wyjątkowych sytuacjach jestem za aborcja i nie powinno się osądzać tych kobiet i oceniać które się tego podjęły, bo od oceniania i rozgrzeszenia ostatecznego jest tylko i wyłącznie Bóg bo od Boga pochodzi życie. Kazdy z nas popełnia w życiu jakieś błędy i na błędach się uczymy ,dlatego nie rozumiem dlaczego te kobiety wyzywacie od dziwek, k***w.

Gość gość
A wy drodze obrońcy życia nienarodzonego Nie jesteście kompletnymi hipokrytami i egoistami? Chcecie żeby młoda dziewczyna służyła jako inkubator dla dziecka którego nie chce Moim zdaniem gorszym bólem dla dziecka będzie świadomość że matka go nie chciała I nawet jakby urodziła wychowala to niebezpieczne ani oma ani to dziecko szczęśliwe. Ciekawe czy gdyby się już urodziło to intdresowalibyscie się tym dzieckiem, czy tylko potraficie pieprzyć co ktoś ma zrobić ze swoim życiem. Bronicie życia dziecka które nawet jeszcze nie żyje A jakoś życie matki która już istnieje i ma szansę na coś dobrego się w życiu przydać Czy jej życia też bronicie?

Gość gość
Skoro niechciane to po co robione

Gość gość
Ty myslisz troche? Skoro jej decydować to po co chwali sie na necie . Nie oszukujmy sie, to jest zabicie dziecka.

Gość gość
a jak przed poczęciem było chciane, a w momencie gdy jesteś w ciąży partner cie bije i źle się do ciebie odzywa, to żadna kobieta nie jest w stanie donieść ciąży i pokochać to dziecko lub oddać do adopcji a tam tez było by niechciane, na świecie jest duzo dzieci niechcianych ,kolejne jest niepotrzebne a od czego maja chorobę sieroca bo nikt niechce takich dzieci co sa z rodzin np patologicznych

Gość gość
w ktorym momencie sie chwalilam? spytalam sie tylko czy ten zabieg boli czy nie, czy dla ciebie zadawanie pytania oznacza przechwalanie sie?

Gość gość
Tak ten zabieg boli, boli po nim ciało i dusza. Jakbyś chciała porozmawiać na ten temat anonimowo, jestem dostępna na czacie całą noc w www.netpradnia.pl Czekam!

Gość Martyna007
jestem po dwoch zabiegach jednej chirurgicznej bardziej bolesna, bol pojawia sie po zabiegu i utrzymuje kilka dni moim zdaniem i famrakologicznej mniej bolesna, skurcze jak miesiaczkowe obie robilam w katowicach 3500pln/900pln to twoja decyzja, twoje zycie nie wiem czy dalej przyjmuje adam.ginekolog. MAŁPA o2.pl

Gość gość
dziecko czuje do czego szykuje się mama , nie przyjmuje pokarmu

Gość gość
a mój największy wróg to własna matka. Ja się na ten świat nie prosiłam, nigdy nie zaznałam normalnej rodziny. Rodzice byli małżeństwem 3 lata, wszystko się rozpadło. Rodzina felerna, każdy się obwinia, moje cierpienie sprawia jej radość, nienawidzi mnie, twierdzi, że pozbierałam najgorsze cechy charakteru z całej rodziny. Twierdzi, że urodziła potwora. Było się wyskrobać. Żałuję, że nie skończyłam w kanalizacji albo w jakimś bidulu. Życie nie jest darem, jest koszmarem kiedy własna matka tak traktuje. Nikt nie ożenił się z nią po rozwodzie z tatą, to też moja wina. Jak się rodzi niechciane dzieci to życie matki i tego dziecka całkiem do doopy i Bóg ani Szatan nie pomoże:-(

Gość gość
nie rob tego wiem co mowie, to nie prawda, ze nie ma sie traumy pourazowej ona nawet wychodzi po latach. Mnie dopiero spowiedz uwolnila......ehhh.... wtedy nie szukalam pomocy, zaluje...., ty tu napisalas wiec sie wahasz...

Gość gość
Dzieci trzeba chcieć i kochać, a nie mnożyć się bezmyślnie jak te bezpańskie koty na śmietniku. Gorsza zbrodnia to jak skończy jak ta Madzia z Sosnowca, albo inne dzieci, o których informowały media