Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet patrzy mi ciągle na nogi Po co to robi? To staroświeckie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj raczej nie patrzą w ten sposob A on wodzi wzrokiem od pasa w dół ile razy się widzimy. Mamy słąby kontakt Wydaje mi się to staroswieckie. Co to dla niego znaczy?

Gość zaKODowany
zapytaj wprost - Dyzio, na co się gapisz duupku ? wypad !

Gość gość
staroświeckie? :D nieozumiem :D

Gość gość
Nawet jak mam spory dekolt to on zachłannie patrzy na te nogi Dzis nawet jak komus tylek wychodzi z szort to malo kto zwraca uwagę a nie chodze w bądź jakich miniowach. On ciagle wykorzystuje moment zeby popatrzec na mnie wodzac oczamii od pasa w dol

Gość gość
Ty się żalisz czy chwalisz ?

Gość zaKODowany
bezczelność facetów nie zna granic !

Gość gość
I to od przodu ale na pupę tez patrzył - przylapalam a jakeze! Ale od przodu patrzy na te moje nogi Ja tego nie rozumiem Czy to forma fetyszu? Czy mozna to wprost zinterpretowac jako no wlaśnie co? ?

Gość gość
Nie tak znowu często spotyka się takie dziunie co mają nogi jakby na beczce Atlantyk przepłynęły :O

Gość gość
A gdzie masz to coś gdzie się wsadza, poniżej pasa czy powyżej? Bo jeśli poniżej jak wszystkie znane mi kobiety to odpowiedź jest prosta. Chce ci wsadzić.

Gość zaKODowany
a to menda cholerna ! zasługuje, sama widzisz , że zasługuje , strzel Dyzia w pysk , może się obudzi !

Może to jego fetysz . Ale na pewno nie jest staroswieckie , ja bardzo lubię patrzeć na piękne kobiece nogi , mrrrrrrr

Gość gość
Staroświeckie ? No nie wiem czy w staroswieckich czasach bezczelnie gapiono się na nogi panny.

Gość gość
na kobiece nogi trzeba potrafić dyskretnie patrzeć zamiast lampić się jak pedofil na dzieci z pianą na ryju

Gość gość
Fetyszysta jeden :-D widocznie spodobały się jemu Twoje nóżki.

Gość gość
On chyba mysli że to dyskretne ale facec***atrzą lunetowo Tez mi się zdaje że to jego fetysz bo gdy mam ładnie wyeksponowany biust on patrzy mi na nogi Kiedys zrobil wielkie oczy i zlustrowal mnie z góry na dol a potem korzystał z okazji by popatrzec na nogi i wodzil wzrokiem od spodnicy przez łydki do dolu

Gość zaKODowany
ale gdy kobieta ma upaprane buty w błocie to trochę ciężko przejść tak zupełnie obojętnie i nie popatrzeć na słomę, która z butów wyłazi !

Gość gość
A czy mozna przez to odczytać czy jemu podobam się ogólnie cała ? Na twarz tez patrzy gdy coś mówi do mnie ale "dyskretne " spojrzenia rzuca nogom. Czy mozna to szerzej zinterpetowac? Jak napisalam nie ubieram się wyzywająco

Gość gość
podnosze

Gość zaKODowany
laska, lasencja , że tak powiem , facet jest trochę inaczej skonstruowany od kobiety i dobrze, że się różnimy , gdyby wszyscy wyglądali tak samo to nasze życie by było zwyczajnie nudne a zatem posłuchaj lasencja , - jest różnica, gdy facet poznaje kobietę , pierwsze słowa i uśmiechy i oczy faceta są skupione na oglądaniu twarzy kobiety , jakie ma oczy , brwi , rzęsy , jaki ma nosek i jaką szminkę na ustach i jak porusza ustami , czy kobieta ma lśniące i błyszczące ząbki i ważna sprawa to są włosy , jakie są to włosy i jakiego koloru , często naturalne kobiety mają włosy w różnych odcieniach i wielu facetów się dziwi , po cholerę takie piękne i naturalne włosy kobieta farbuje na obrzydliwą marchewkę albo buraka , wygląda jak burak , gdy facet już obejrzał twarz kobiety i wygląda, że fajna 'kobitka' z facjaty i zachowania to teraz 'nadejszła wielkopomna chwila' aby kobietę zacząć podziwiać od stóp , czyli , powiedzmy w windzie biurowca , Cześć Aga , Aga odpowiada Cześć i jedziemy do góry i teraz się zaczyna podziwianie butów Agi , za moment oczy faceta skupiają się na łydkach Agi i facet sobie w myślach zadaje pytanie, czy Aga dzisiaj wskoczyła w pończochy , czy w rajstopy ? za moment jest podziwianie kolan Agi , facet sobie myśli - ale bym wycałował każdy milimetr tych kolan i oczy wyżej aż po sam brzeg sukienki Agi , co tam jest fajnego wyżej, czy wygoliła boberka , czy naturalna ? teraz podziwianie pępka Agi , faktycznie śliczny ma ten dołek i pora na podziwianie piersi , mniam, mniam ale ma śliczne stojące sutki , aż mi stanął kindybał teraz , mniam , już winda dojeżdża do 11 piętra biurowca , jeszcze spojrzenie na twarz i na długie i błyszczące włosy Agi i Aga wychodzi z windy w kierunku - technolog produkcji , więc miłego dnia pani Ago i proszę się nie przemęczać w pracy , pani Aga pomachała łapką , również , również kolego Romku a kindybał u Romka stoi jak drut

Gość gość
:D No dobra czyli z tegoz opisu mam co wywnioskować ze podoba się mu moja twarz i przeszedł na nizsze partie? Pytanie -gdybym byla brzydka wg jego kryteriow to tak by wodzil oczami po moim ciele? bo to za kazdym razem Nie znamy się na tyle żeby mogl wnikliwie analizowac cm po cm jak w twoim opisie Chce rozróżnic czy tu mamy do czynienia z fetyszystą czy można wnisokować zepodobam mu się całościowo?

Gość gość
Faceci juz nie patrza na nogi

Gość gość
up