Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsi faceci to dupy wołowe nie potrafiące utrzymać rodziny

Polecane posty

Gość gość

Potrafią jedynie narzekać, że kobiety to materialistki tymczasem sami sobie ledwie potrafią zapewnić godny byt. Przeraża mnie to. Cała masa mamisynków, którym mama pierze gacie do 30. Zarabiają maksymalnie dwa tysiące i płaczą jak to źle ale sami nie ruszą głową lub nie spróbują się dalej edukować. To moje koleżanki zakładają kwiaciarnie, cukiernie, chodzą na szkolenia i naprawdę świetnie sobie radzą a wszyscy faceci dookoła pierdzą w stołki i płaczą. Mi też chce się płakać jak na to patrzę. Wiem, że słowo facet nie jest zbyt eleganckie jednak przez gardło mi nie przechodzi słowo mężczyzna w stosunku do takich osobników. Sama kończę studia więc nie pracuję jeszcze w pełnym wymiarze a i tak mam lepszą sytuację od większości facetów jakich znam.

Gość gość
to jak ci się nie podoba to zostań lesbijką, nie te czasy, gdy faceci utrzymywali darmozjadów, jak ty szmato.

Gość gość
Bo widzisz... jest zasadnicza różnica pomiędzy facetam a mężczyzną. Facetem każdy może być , mężczyzną już tylko niewielu. Z drugiej strony, mamy równouprawnienie, więc co stoi na przeszkodze aby mężczyźni mieli te same wymagania wobec kobiet?

Gość gość
Nie pracuję na godziny tylko wykonuję projekty na zamówienie w domu ;) Za projekt jakieś 300 zł, w miesiącu kilka. Zależy jak mam czas i jak stoję z zamówieniami. Skończę studia to wezmę się za to konkretnie, chociaż pewnie poszukam lepszej pracy bo bujanie się z tymi projektami to nie jest zbyt bajeczna perspektywa...

Gość cx3
Jest nawet gorzej, bo ja nie potrafię utrzymać nawet samego siebie.

Gość gość
Brawo Ja!

Gość gość
Bo widzicie...jest zasadnicza różnica między prawdziwą damą, a byle kobitą z kafe. Prawdziwą damę można utrzymywać, ale roszczeniowe, zgniłe, rozwścieczone, jadowite wulgarne kobiety łażące po forach to nie.

Gość gość
A jaka różnica, żeby to mężczyzna umiał utrzymać rodzinę? Taka, że prosto z porodówki nie polecę do roboty. Chyba, że mężczyźni zaczną rodzić dzieci to proszę bardzo :D I nie mówię, że mężczyźni mają utrzymywać kobiety ale, żeby w momencie założenia rodziny potrafili wesprzeć kobietę a nie pierdzieć w stołek. A tak to obecnie wygląda. Kobieta ma mieć dobrą pracę, sprzątać dom i wychować dzieci a facet jak zarobi sam na siebie to jest dobrze... Ile jest tematów chcę mieć dziecko ale mnie nie stać, mąż za mało zarabia?

Gość gośćbuziak
Słoneczko ty moje Czasy się zmieniły za wolą i przyzwoleniem kobiet Napiszę więc tak Dzisiejsze kobiety to d**y wołowe nie potrafiące utrzymać swojej rodziny na odpowiednim poziomie. Te dwa tysiące które wam facet dołoży do waszych pięciu da razem siedem tysięcy. I po co wam więcej skoro za tyle szmalu spokojnie będzie was stać na regularne odsysanie tłuszczu w najlepszej klinice!?

Gość gość
23/10 takie są baby na forach. a faceci to jacy na forach przesiadują?

Gość gość
A jaka jest różnica, żeby kobieta miała utrzymać rodzinę? Taka, że prosto z oiomu, gdy dostanę nożem, by bronić tchórzliwej, uciekającej kobity przed włamywaczem w domu, albo po kulce zarobionej na misji nie polecę do roboty. :D

Gość gość
Wyśmienita prowokacja, szykuje się gównoburza z główną rolą stulejarzy do białego rana :D W ogóle skąd nagle taki wysyp prawdziwych mężczyzn na kobiecym forum?

Gość gość
c.d A tak to obecnie wygląda, facet ma mieć dobrą pracę, być modelem, piąć się po szczeblach do góry. Mało jest tematów i wypowiedzi kobiet utrzymywanych przez mężów? Ile tematów facetów utrzymywanych przez kobiety? Jest równouprawnienie, równe prawa, równe obowiązki, niezależnie od tego, czy ktoś rodzi, czy nie.

Gość gość
O kurcze to w Polsce są misje i codzienne strzelaniny. Co drugi mężczyzna ląduje na oiomie :D

Gość gość
O k*rde, każda kobieta codziennie rodzi. 24 na dobę lądujecie na porodówkach.

Gość gość
"skąd nagle taki wysyp prawdziwych mężczyzn na kobiecym forum? " Bo prawdziwi mężczyźni, to nie jakieś tęczowe pedały, żeby wchodzić na męski fora :-P :-P :-)

Gość gość
powinno byc tak jak u muslimow jak ne stac na zone nie hajta sie a po0lki to konie pociagowe do roboty nazbieraj na kredyt urodz dziecko/pracuj na niania sprztaj serwisuj pana wnocy spelniaj jego zachcianki a no zarobi z laski 2 tys///zenada lesbo chyba zostane serio

Gość gość
panowie by nie było sprawy gdybyście się nauczyli sprzątać gotować i dzieci pilnować to sobie nie pracujcie no ale wy jeżeli kobieta was ma utrzymywać to dodatkowo z obsługą :D

Gość brokenside
Przecież mamy równouprawnienie stąd tylu ich tutaj jest... Oni wolą czytać o kolorowych kosmetykach a przy okazji nas zwyzywać bo równouprawnienie :D

Gość gość
23:22 i to jest sedno sprawy. Nie ma co więcej się rozpisywać.

Gość gość
d****i

Gość gość
u mnie to ja utrzymuje rodzine i jest dobrze,moj maz jest kurem domowym i zarazem zlota raczka,do tego niezle gotuje.sama zaproponowalam zeby siedzial w domu.kiedys to on pracowal,teraz role sie odwrocily.dobrze zarabiam i wystarczy.czasem mu nawet kupie ulubiona zabawke typu wiertarka bosh czy inna makita.a on wypoczety zawsze ma wieczorem ochote na seks.mozna?mozna.

Gość gość
gość dziś Jeżeli ma być jak u muślimów no to w pełni i wtedy popieram :-D :-D :-D

Gość gość
pracowalem zarabialem w domu zrobic wszystko umialem. i co zachowalem i kazala mi sie zmywac z zycia. gwiazdy ksiezniczki wychowane na serialach a jakby konkretniej porozmawiac to wicher miedzy uszami (nie wszystkie)

Gość gość
Powinno być tak jak u musilmów, wylewanie kwasu na ryj, im więcej hajsu tym więcej żon(zlewów na spermę i niewolinic), chodzenie w burkach, brak dostępu do wszelkich dóbr i zachcianek, bez których rozkapryszone Poleczki żyć nie mogą. Oj tak, powinno, i marzę, by tak było i u nas.

Gość zaKODowany
generalnie to masz kuupę racji w tym ustępie autorko że faceci w Polsce to są ciipy i peazdy , co najmniej 75 procent facetów to są ciipy i peazdy , ponieważ , na rozkręcenie własnej działalności gospodarczej jest potrzebne minimum 100 tys. PLN a kto dzisiaj ma takie pieniądze ? nawet, jeżeli facet posiada nieruchomość przy drodze krajowej typu DK44 , DK66 , DK 23 itd. i przy tej drodze krajowej ma hektar gleby lub dwa hektary to szybciej posadzi truskawki przy tej DK , niż wybuduje garaże na swojej działce, z truskawek są szybkie pieniądze ale krótko , aby wybudować garaże to trzeba uzyskać pieniądze unijne oraz utrzymać zgody urzędnicze , owszem, można być specjalistą mechanikiem od naprawy aut , można być mechanikiem i specjalistą od maszyn CNC , ale prawie każda maszyna do obróbki CNC kosztuje prawie 100 tys. PLN , można zbudować stolarnię i kupić maszyny produkcyjne ale trzeba pamiętać , że 100 tys. PLN to są grosze na założenie stolarni , co jeszcze można mając 100 tys. PLN , no można wybudować piekarnię ale obstawiam, że 100 tys. PLN dla mechanika samochodowego , mechanika CNC , dla stolarza , dla piekarza , dla elektryka, który ma pomysł aby przezwajać silniki, transformatory, generatory to 100 tys. PLN to jest mało aby zacząć cokolwiek a gdy już zacznie cokolwiek to za pół roku pojawią się w firmie urzędasy z Urzędu Skarbowego i będą szukać , będą gnębić , dlaczego w oświadczeniu w PIT zapomniano zapłacić podatek w wysokości 48 groszy i będą tak mordować , że trzeba wszystko zamknąć i za 48 groszy wsadzą do pierdla , Polacy już są zmęczeni tymi podatkami i gnębieniem , wielu szukało wyjścia na szubienicy albo na drzewie w lesie , wielu padło na zawał , jasne , najprościej jest nazwać polskich facetów, że to są c**y i peazdy i teraz żaden nie ma pomysłu , w jaki sposób wykombinować 100 tys. PLN na początek aby cokolwiek ruszyć , taki kraj, taka Polska !

Gość gość
"Jeżeli ma być jak u muślimów no to w pełni i wtedy popieram" Nie, dla kobiet nie ma takiego czegoś, ma być tak jak u muslimów, tylko w tych aspektach, które one sobie wyobrażają. Dla kobiet nie istnieje równowaga, komfort i dyskomfort. Dla Polek tylko komfort, tak sobie wyobrażają życie.

Gość gość
23:30 ale twój mężczyzna w pewnym sensie pracuje. Bo zajmowanie się całym domem to jest też nie mała praca. I w tym nie ma nic dziwnego. To jest w porządku. Dziewczyny narzekają raczej na patologie typu on zarabia gorsze a ona musi martwić się o całą kasę i jeszcze dom ogarniać.

Gość gość
gość dziś Nie potrzebujesz do szczęścia jeszcze kochanka utrzymanka? Ja bym się pisał Już się rozmarzyłem :-)