Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna uzywac olejku kokosowego do twarzy?przeciez to zapycha jak smok

Polecane posty

Gość gość

i zaskorniki sie robią. ja nieraz slysze ,że kobiety smaruja olejem twarz zamiast kremu a potem zdziwienie ,że syfy mają.

Gość gość
jesteś młoda widocznie to ci szkodzi mi tez kiedyś szkodziło a teraz po 40tce moge smarować dowoli

Gość gość
Poczytaj o olejach a potem sie wypowiadaj.

Gość gość
bo moze my wacie cery suche i nie zapycha wam OLEJ KOKOSOWY JEST NAJBARDZIEJ KOMOGENNYM OLEJEM CZYLI ZAPYCHA I TWORZA SIE SYFY I ZASKORNIKI JAK KTOS MA CERE MIESZANĄ LUB TLUSTA.

Gość gość
a co wam daje ten olej kokosowy?? lepsze sa kremy bo dobrane do kazdego typu cery olej kokosowy podobno wysusza cere więc nie radze smarowac codziennie. olej kokosowy tylko na noc mozna uzywac bo tlusty i nie wchlania sie od razu

Gość gość
To po kiego trzeszczysz do wszystkich? Kazdy wie czego ma stosować i co dobrze dziala. Jak Twoje znajome nie wiedzą to je uświadom zamiast tu sie pruć caps lockiem.

Gość gość
Jestem facetem używam olejku kokosowego nie zapycha a daje świetne uczucie

Gość gość
gość dziś a co wam daje ten olej kokosowy?? lepsze sa kremy bo dobrane do kazdego typu cery olej kokosowy podobno wysusza cere więc nie radze smarowac codziennie. olej kokosowy tylko na noc mozna uzywac bo tlusty i nie wchlania sie od razu x zgadzam się. o wiele lepszy będzie krem o dobrym, naturalnym składzie. ludzie łykają każde nowinki. olej kokosowy nie nawilży wam skóry, on tylko daje powierzchowny efekt natłuszczenia. zmyjecie - i jest tak, jakby go nigdy nie było. zgadzam się też z tym, że na dłuższą metę wysusza skórę - stosowałam go kiedyś wieczorem do masażu twarzy (potem żadnego kremu nie nakładałam) - i niestety, po jakimś czasie zauważyłam, że skórę mam przesuszoną.

Gość gość
olej kokosowy szkodzi cerze wręcz.

Gość gość
Nic nie wiem olejku kokosowym, z kolei olej kokosowy bardzo dobrze się sprawdza na mojej skórze. Nie wiem jakiej jakości "olejki" kupowały osoby które nie są zadowolone.

Gość gość
Ja jedynie do kapieli go uzywam i na wlosy, ale nie rozumiem po co autorka afere robi. Kazdy uzywa co mu pasuje. Na mnie najlepiej krem z parafina dziala, i co mam wywalic bo na czesc osob zle dziala? :P

Gość gość
Ja od czasu do czasu go używam ze względu na antybakteryjne i wygladzajace właściwości , wtedy gdy mam więcej nierówności na skórze, i olejek pomaga. Lubię.

Gość gość
tez sie dziwie, bo to zapycha i jest mega tluste :P zreszta do twarzy uzywam alg morskich bielendy :)