Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglądają związki po trzydziestce?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli ludzie mają 30/35 lat, są po nieudanych związkach, zakochują się na nowo i co jest od razu seks, czy w tym wieku raczej dłużej się poznają?

Gość gość
odpiszcie jej

Gość gość
seks na pierwszej randce i płacenie rachunku po połowie, nie jesteście już pierwszej świeżości. Małolaty mogą liczyć na darmowe jedzenie

Gość gość
Możliwe, że chodzenie po parku za rączkę trwa zdecydowanie krócej i ludzie szybciej też oczekują jakichś deklaracji, ale poza tym na pewno są też pary, które bujają się ze sobą jak małolaty.

Gość facet po30
jak za mnie panna nie zapłaci za pierwszą randke to drugiej już nie będzie, takie mam reguły, aha, i nie dam jej nawet obciągać aż dopiero po ślubie, facet musi mieć swoje zasady

Gość gość
u mnie tak jak zawsze, najpierw długie poznawanie, seks po dluuugim czasie, nie jestem łatwa. Co do płacenia to facet za wszystko płaci.

Gość gość
"u mnie tak jest zawsze"...zawsze, czyli ile razy? troche już tych chłopów miałaś, więc nie wiem,czy nie jesteś łatwa.

Gość gość
facet po30 dziś jak za mnie panna nie zapłaci za pierwszą randke to drugiej już nie będzie, takie mam reguły, aha, i nie dam jej nawet obciągać aż dopiero po ślubie, facet musi mieć swoje zasady X Roz/je/bałeś system :D Leżę i płaczę ze śmiechu :D

Gość gość
a skąd ty wiesz ile chlopow mialam??? :O nie martw sie o to, goscinna w kroku nigdy nie bylam. ani seksu bez milosci nie uprawialam.

Gość gość
"jest tak zawsze" - czyli nie jednego i nie dwóch..więc nie zgrywaj cnotki, bo dłuuuugo czekasz. hipokrytka.

Gość gość
przy przecietnej 30 latce, ktora miala w sobie 10 czlonkow to ja jestem swieta :)

Gość gość
po 30 to szukają tatusia swoich przyszłych dzieci, polki są strasznie poważne, zero zabawy, tylko od razu konkrety, ile zarabiasz i czy rodzine utrzymasz, masakra, zero funu

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

U mnie był seks na imprezie, potem minęło sporo czasu, kiedy próbował mnie w ogóle przekonać do związku, potem zaczęliśmy się poznawać i spotykać. Teraz jesteśmy po ślubie.

Gość gość
Haze, wow, to miałaś mega farta :) fajnie :)

Dlaczego mega farta? Po prostu trafił mi się facet, któremu się na tyle spodobałam, że chciał mnie lepiej poznać. A że okazał się nie tylko przystojny i zabawny, ale też ogólnie ogarnięty, to skończyło się ślubem. Chociaż wcale nie miałam zamiaru wychodzić za mąż ani się wiązać.

Gość gość
gość dziś przy przecietnej 30 latce, ktora miala w sobie 10 czlonkow to ja jestem swieta usmiech.gif x haha, jeszcze tak się wybielaj - porównując się do gorszych..ps. nie pisz że przeciętan 30 miała 10 facetów. znam wiele kobiet, które miały jednego, dwóch.

Gość gość
z wiekiem coraz trudniej. taka prawda sam mam 33 lata. od razu deklaracje liczenie hajsu czy sie nadaje i takie tam. jej zegar tyka chce deklaracji itp

Gość gość
Haze takie historie jak twoje zdarzą się bardzo rzadko. Ja niestety ale poszłam z facetem za szybko bo po 1,5 miesiąca i mnie olał zaraz po tym. Niestetey ale większość facetów potrafi skreślić kobiete tylko dlatego ze według nich była za łatwa. Tym bardziej że ten facet okazał się kiepski w łózku więc dla niego byłam pewnie szmatą.

Gość gość
rzadko się słyszy takie historie :) farta, że trafiłaś na takiego fajnego faceta, jak widać wcale nie trzeba czekać z seksem nie wiadomo ile jak próbują wmówić nam prawiczki forumowe :p

Gość gość
23:37] z wiekiem coraz trudniej. taka prawda sam mam 33 lata. od razu deklaracje liczenie hajsu czy sie nadaje i takie tam. jej zegar tyka chce deklaracji itp XX a tobie to niby zegar nie tyka??chcesz być tatuskiem jak będziesz miał 40 lat??? smiesza mnie takie podsumowania, wam panowie to się wydaje ze jesteście piekni i młodzi a wasze równolatki to stare krowy. Zejdzcie na ziemię, ty 33 latku już tez pownienes pomyslec o założeniu rodziny bo młody to już nie jesteś i nie rozumiem na co czekasz?

Gość gość
Mojego męża poznałam, kiedy miałam 31 lat. On miał 34. W tym wieku ludzie już zazwyczaj wiedzą, czego chcą i czego nie chcą. Raczej nie spędza się nie wiadomo ile czasu na takim typowym randkowaniu. U nas wszystko potoczyło się szybko. Po co tracić czas na jakieś podchody, skoro to jest "to"? ;)

Gość gość
Mojego męża poznałam, kiedy miałam 31 lat. On miał 34. W tym wieku ludzie już zazwyczaj wiedzą, czego chcą i czego nie chcą. Raczej nie spędza się nie wiadomo ile czasu na takim typowym randkowaniu. U nas wszystko potoczyło się szybko. Po co tracić czas na jakieś podchody, skoro to jest "to"? oczko.gif XX Niesttey nie wszyscy wiedza czego chcą, mnie olał facet bo za szybko wyladowalismy w łózku. A jak widzisz tu jakiś 33 latek twierdzi ze my po 30 jesteśmy zdesperowane a on by chciał chodzić za rączkę kolejne 7 lat. A kiedy uprawaliscie pierwszy seks, po jakim czasie>?

Gość gość
gość dziś Pierwszy seks był po kilku tygodniach znajomości wirtualnej i 3 dniach realnej. Ale całowaliśmy się już pierwszego wspólnego wieczoru. :D

Gość gość
23:48 no to faktycznie niezły express. No widzisz a ja po 1,5 miesiąca znjamości poszłam z nim do łózka i mnie olał a właściwie urwał kontakt.A to on był beznadziejny w łóżku nie ja.

Nie przejmuj się palantem. Pomyliłaś się, wybrałaś zgniłe jajo, zdarza się. Nie zaprzątaj sobie tym głowy. Nie warto.

Gość gość
gość dziś bo pewnie tylko o seks mu chodziło i olałby cię nawet gdybyś poszła z nim do łóżka po roku znajomości.

Gość gość
bo nie ma reguły, ile trzeba czekać z seksem. i kurde, nie wmawiajcie sobie "rzucił mnie, bo zrobiliśmy to po 1,5 mca" - i tak by cie pewnie rzucił. ale trzeba przyznać, że to dosyć niespotykane - seks na imprezie i ze facet w ogóle jeszcze chciał po tym jakiś kontakt nawiązać..zazwyczaj po takim czyms ludzie w ogóle się sobą nie interesują (chyba ;) )

Gość gość
Haze łatwo się mówi ale ja się naprawdę w nim zakochałam i dla mnie pojscie z kimś do łózka znaczy wiele, ale on to odebrał jak odebrał i olał.