Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie penisy najbardziej się Wam podobają

Polecane posty

Gość gość

chodzi o długość napletka, kształt, kolor, co w nich cenicie najbardziej

Gość gość
króciutki napletek, albo jego brak, no i nie za wielki, dobrze jak jest ogolony na 0

Gość gość
Napletek sredni, by w pełnym wzwodzie byl ssuniety calkowicie. Glowka dosc duza, ale proporcjonalna do reszty. Moze byc wygiety, ale wazne by byl smukly - nie taka beczka czy zwezajacy sie. Im jasniejszy tym lepiej. 14-15cm obwodu, min 16cm dlugosci. Jak znajde jakis obrazek z ksztaltami to wstawię

Gość gość
gość dziś smukły? ja tam wolę, kiedy główka mocno odstaje od reszty... czekam na fotki, z chęcią również rzucę okiem:)

Gość gość
również 8. bardzo mi się podoba - z taką odstającą główką... ale wiesz co... on jest chyba obrzezany...

Gość gość
nie obrzezane -TO PODSTAWA! Nazwisko parszywie brzmiące bez żydowskich nalotów! I koniecznie musi pałać nienawiścią do kumoterstwa wszelakiej maści!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
kuźwa, nie mam dużego doświadczenia, ale te penisy wyglądają jak jakieś wybryki natury. dla mnie jedyny "normalny" to jest 12...reszta - są mega dziwne.

Gość gość
Przepraszam, pomyliłam z 12, która mi się bardzo podoba, no i 13, a ta 8, to taka mało atrakcyjna moim zdaniem

Gość gość
przykładowo 12 i 5, to moze byc dokladnie ten sam penis,ttylko na jednym bardziej zsuniety napletek

Gość gość
Glowka ma odstawac, ma :D chodzilo mi o trzonek, zeby nie byl dziwaczny. Na niektorych grafikach to widac wlasnie. A czy obrzezany, zalezy jak grafike zinterpretowac. Jak sa na warcie to niekoniecznie obrzezany :D

Gość gość
no własnie tak myślałam...te numerki są dziwnie usytuowane, można się pomylić

Gość gość
ja mam 13 :)

Gość gość
ja mam ostatnio bzika na punkcie obrzezanych... z takim to musi być zabawa... bez ślizgającego się w pochwie napletka

Gość gość
13 strasznie chudziutka za glowka. No i chyba obrzezany jest Niby czesc wybryki niby, ale jak kiedys ta grafika na kafe byla to laska pisala, ze jej byly mial jedynke. Serio :O

Gość gość
jedynka, to penis ze stulejką - pełno takich jest

Gość gość
co? jedynka to przeciez stulejka..bo ja rozumiem, ze wszystkie te penisy są w zwodzie..

Gość gość
Dla mnie napletek wystarczy ze jak stanie to jest tak na styk. Nie za duzo, nie za malo. Za dlugi napletek mnie obrzydza tak wizualnie czysto. Ale no Nie mam doświadczenia z tym napletkiem, to Twoj facet chudej glowki nie mial przy okazji? Ze az tak to czulas?

Gość gość
pełno? kurde, przecież to się usuwa operacyjnie?

Gość gość
No wlasnie tez mi sie wydaje, ze one stoją. Stulejki to sie nie leczy? Mi sie wydawalo, ze na badaniach kontrolnych to sprawdzaja u chlopcow i od razu jest robiony zabieg czy co tam trzeba.

Gość gość
pierwsze 6, to penisy ze stulejką, 11 to załupek - wszystko można leczyć... jakbym miała faceta ze stulejką, zdecydowanie byłabym za obrzezaniem - raz na zawsze po problemie, a i radocha dla nas... z obrzezanym jednak znacznie lepiej

Gość gość
co wy się tak podniecacie tymi obrzezanymi? pytam, bo byłam tylko z jednym - właśnie po operacji stulejki w dzieciństwie. tzn. mi było bardzo dobrze, ale on nie był znowu jakimś ogierem (jest teoria, że tacy dłużej mogą)

Gość gość
A4 - idealny jak dla mnie pod wszelkimi względami :D

Gość gość
gość dziś jak byłaś tylko z jedym, tylko z obrzeznaym, to nie masz porównania nie wiesz, jacy co niektórzy potrafią być speede;) czas trwania stosunku, to akurat jedna z ostatnich zalet, jakie bym wymieniła... poprostu fajny w obłudze musi być, no i w pochwie bez ślizgającej się skóry, więc pewnie można lepiej wyczuć ruchy...mmm.... rozmarzyłam się... i chyba trochę podnieciłam...;)

Gość gość
dugie czarne pytongi

Gość gość
No wlasnie tez sie zastanawiam o co kaman z obtzezanien. Moj ma takiego klasyka, nie mam doswiadczenia, ale ogolnie bardzo ladny penis moim zdaniem. Nie jest powykrzywiany, glowka ma ladny ksztalt i jest odpowiednio duza, spory rozmiar itd I jemu napletek sie normalnie sam sie sciaga przy wzwodzie, nie ma jego nadmiaru i nigdy nie bylo problemu z jakims slizganiem sie.

Gość gość
Akurat jakby moj mial dluzej wytrzymywac to dziekuje, i tak zwykle jest dlugodystansowcem :D

Gość gość
Obrzezane i te co długo stoją.

Gość gość
w trakcie penetracji napletek u zdrowego, nieobrzezanego penisa nasuwa się na główkę i zsuwa z niej, niwelując pewne (ważne moim zdaniem wrażenia) świadomość cały czas odkrytej główki byłaby dla mnie odjazdem