Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinabielengazetapl

badania , osoby praktykujące i niepraktykujące medytację

Polecane posty

Gość paulinabielengazetapl

badania , osoby praktykujące i niepraktykujące medytację

Witam, Jestem studentką V roku Psychologii na wydziale Uniwersytetu Śląskiego. Prowadzę badania dotyczące dyspozycji indywidualnych (takich jak: inteligencja emocjonalna i postawa "być" i "mieć"), poczucia własnej skuteczności i satysfakcji z życia u osób praktykujących medytację i niepraktykujących. W związku z czym zwracam się z uprzejmą prośbą o poświęcenie kilku minut i wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki pomogą mi zanalizować badane przeze mnie zjawisko. . Ankieta jest anonimowa i zostanie wykorzystana wyłącznie w celach naukowych. Pytań jest sporo (cóż...151) , ale zostały one dobrane w sposób rzetelny i przemyślany, tak by jak najlepiej móc zbadać temat mojej pracy. Będę wdzięczna za każdy wypełniony arkusz :). https://docs.google.com/forms/d/1y32wc6kg-n21TK_0NBADA6TX5s2SksxRV0N5uW5fWvM/viewform Pozdrawiam Paulina Bieleń

Gość gość
Ja to k*rwa dzięki medytacji doszedłem do tego, że mogę kontrolować poziom swoich neurotransmiterów w mózgu i wywoływać stany, jak po konkretnych narkotykach, ale tego pytania nie ma w ankiecie, więc nie wypełnię, jest zbyt jednotorowa, brak pytań otwartych, a medytacja otwiera znacznie szersze możliwości niż to co tam wymienione i jeśli nie będzie się o nich mówić tylko koncentrować ciągle wokół tego samego to nie będzie żadnej progresji.

ja rowniez praktykuje medytacje i pozytywne myslenie :) na poczatku bylem sceptyczny ale pomyslalem ze sprobuje przeciez nie mam nic do stracenia :) i naprawde jest duzo lepiej :) wszystko idzie po mojej mysli :) to dziala