Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaKODowany

dziewczyny, kobiety, matki i kochanki

Polecane posty

Gość zaKODowany

czy to Was nie cieszy od samego rana w sobotę, że możesz dłużej pospać i poleniuchować co najmniej do godziny DZIEWIĄTEJ w swoim łóżku królewskim i przeciągnąć się na wszystkie strony świata po wyjściu z Łoża po bzykaniu całonocnym i po bzykaniu znowu uczysz się chodzić i wnerwiona wołasz , cholera jasna , sama tego chciałam a ten mi dowalił w peazdę zdrowo , pukał i pukał przez godzinę i teraz peazda mnie boli potwornie ale co tam , co będzie to będzie , jest sobota rano a ten pojechał nad ranem na manewry i dobrze, pojechał i będzie spokojnie , dzwonię do Jolki , Cześć Joluś , heyka , czy dzisiaj masz wolne ? Joluś , a może masz ochotę na zakupy ciuchowe i chcesz popatrzeć na przeceny ? Jola po drugiej stronie , a co ten Twój idiota znowu wyjechał z tym moim debilem na szukanie złomu ? Tak Jolu, wyjechali skoro świt, zieeewam , przepraszam , jeszcze śpę , to jak się umawiamy , co ? przyjadę w południe i połazimy po sklepach , co Joluś ? fajnie , to się szykuję , to nara , a kiedy przyjadą debile z wycieczki ? no nie wiem dokładnie kiedy ale przesłał film , to nara Joluś , papatki i do zobaczyska Joluś , pa https://www.youtube.com/watch?v=VA--oA3BvXY

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować