Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w prezencie dla wybrednej teściowej

Polecane posty

Gość gość

Co w prezencie dla wybrednej teściowej? i dodam - wrednej do tego?

Gość gość
To zalezy ile ma lat,czym sie interesuje,co robi na codzien. Jak mozna tak glupie pytanie zadac nie dodajac paru szczegolow. Tesciowa moze byc po 40 jak i po 80tce.

Gość gość
baba jaga na miotle-to taki gadżet do zawieszenia np na okno :D

Gość gość
Kosmetyki moja zawsze mowi ze jej szkoda na jakis dobry krem pieniedzy bo woli na wnuczki wydac wiec jak doatanie jakis fajny zestaw kremow z gornej polki to sie cieszy zawsze

Gość Szakalaka1
Z kremami to bym nie ryzykowała, zaraz Ci powie, że jej zmarszczki wytykasz itd. To juz chyba bezpieczniejsza będzie dobra kawa, jak np z kenijskich z https://ekoitalia.pl/62-kawa-ziarnista - polecę, naprawdę smaczne, do tego bombonierka, kwiaciochy i masz bezpieczną klasykę upominkową.

Gość gość
serio masz wredną teściową i się zajmujesz tematem prezentu dla niej? Nigdy nie rozumiem takich sytuacji:O mężuś rączek nie ma i główki żeby swojej mamusi kupić coś? On rozumiem Twojej mamie kupuje prezenty? Nie! Zapewne Ty kupujesz dla wszystkich a on ma na to wyj****e:O

Gość Gruszka94
Właśnie, zasadnicze pytanie - ile lat ma teściowa. Jeśli jest starsza, to pewnie wystarczą kwiaty i czekoladki. Jeśli jest w całkiem średnim wieku, to myślę, że śmiało możesz podarować jej http://www.trendsetterka.com/odziez-damska_k_88.html Może to przełamie lody między Wami ;)

Gość gość
Haha ma ten sam problem. Przestalam sie juz tym przejmowac. I tak obgada cokolwiek bys nie kupila. Zawsze mowie mezowi,ze jak bedzie chciala wyrzucic to,zeby mi to przywiozl :p

Jak jej trochę nie lubisz, to możesz być uszczypliwa i kupić krem na zmarszczki (ale taki lepszy=skuteczny). Zezłości się, że jest stara i pomarszczona, ale ostatecznie będzie Ci wdzięczna, że pomogłaś jej się uporać z tym problemem ;) Ja tak zrobiłam i anwet przez chwilę się lubiłyśmy:P

to zależy ile ma dystansu do siebie, jeśli dużo to baba jaga wydaje się naprawdę świetnym pomysłem

Gość gość
miejsce na cmentarzu :)

Gość gość
zrob z jej nazwiskiem wplate na np.Unicef i daj jej dowod wplaty jako prezent, ze w jej imieniu pomoglas. Jak taka wredna baba to szkoda kaske wydawac na nia :-) niech choc ktos kto potrzebuje cos na tym zyska :-)

Gość gość
na pewno nie stawiałabym na konkretnej rzeczy bo różnie by to mogło wyjść. Wykup jej pobyt w hotelu ze spa może to załagodzi wasze stosunki :P W Ciechocinku jest świetny hotel Abidar ze spa i do tego całkiem niedrogi. Generalnie teraz w modzie są takie prezenty, sama to doświadczyłam bo moje dzieci właśnie tam mnie wysłały na dzień matki. Bardzo kameralnie i spokojnie- idealne miejsce na relaks dla seniorów

Gość gość
Może pobyt w hotelu ze spa? :) Myślę, że każda kobieta by się ucieszyła z takiego prezentu. Ja kupiłam mamie pobyt w http://hotelborowiecki.pl/ i była bardzo zadowolona.

Gość gość
Też mi się wydaje, że taki wyjazd to super pomysł. A jeszcze jak połączysz to z wczasami w ładnej okolicy, to już w ogóle. :) Ja mojej siostrze na urodziny kupiłam pobyt w http://www.zalesiemazury.pl/ , strasznie jej się spodobało.