Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on szybko znalazl nowa dziewczyne i jeszcze sie tym przede mna chwali

Polecane posty

Gość gość

...nie wiem co zrobic :(. To on ze mna zerwal przez to, ze nie akceptowalam jego zaborczosci, teraz nadal dogaduje mi jesli widzi mnie na facebooku na jakiejs imprezie/z chlopakiem...mam wrazenie, ze nadal chcialby mnie kontrolowac. Mam dosyc tej relacji..

Gość gość
On nie daje mi spokoju, pisze mi glupoty np. co bym powiedziala na "seks na pozegnanie", doprowadza mnie do szalu, chyba go zablokuje. To chyba jakas toksyczna relacja

Gość gość
Nigdy nie zgadzaj się na seks na pożegnania! Nigdy! Olej typa im mniej go widzisz tym lepiej się będziesz czuła, jest taka funkcja wyłącz czas a potem dla wybranej osoby i u niego będzie pokazywać się jakby Ciebie nie było na tym fejsie i tobie zniknie z chata. Ja tak zrobiłam i jest o wiele lepiej :)

Gość gość
funkcja wyłącz czat miało być

Gość gość
Wyłącz czat, zablokuj na facebooku i będziesz miała spokój. To psychopata. Trzymaj się z daleka.

Gość gość
Olej typa im mniej go widzisz tym lepiej się będziesz czuła Tak musze zrobic, mimo ze on nie pozwala mi zapomniec.. :/ tez jestem o niego zazdrosna, tez staram sie dowiadywac co tam u niego, ale nie tak otwarcie jak on, nie jestem az tak bezczelna i nie kaze mu sie tlumaczyc.. ale i tak mam jakas obsesje na jego punkcie. Tylko kompletne odciecie sie od niego pomoze :/

Gość gość
Napisz do jego dziewczyny ze screenshotem rozmowy

Gość gość
Tylko całkowite zerwanie kontaktu. Usuń ze znajomych, zablokuj, zmień nr telefonu. Zapomnisz z czasem, teraz tylko rozdrapujesz rany, dodakowo oboje próbujecie sobie coś udowodnić , kompletnie bez sensu.