Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie na temat sukienki na slub

Polecane posty

Gość gość

Czesc Wam wszystkim. Mam nadzieje ze ktos odpowie mi na moje pytanie. Ostatnio dostalam zaproszenie na slub mojej chrzesnicy. Ja mieszkam w Anglii juz od 17 lat I w Polsce bylam tylko kilka razy I to jakis czas temu. Chcialam sie zapytac czy wypada nosic sukienke Maxi na wesele. Czy w Polsce to dopuszczalne??? Nie chce nikogo z rodziny urazic ani byc obdadywana ....

Gość gość
maxi to niebardzo (jak w tym zamierzasz tanczyc), lepsza do kolan jakas

Gość gość
Jak najbardziej wypada. To wesele, sukienka maxi to strój wieczorowy w końcu.

Gość gość
W Polsce złamaniem etykiety jest ubranie sukni białej, bo jest przeznaczona dla panny młodej, więc jeśli nie jest biała i jakaś balowa, to jak najbardziej możesz założyć.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że czarna tez nie jest miło widziana

Teraz się raczej nie zakłada w Polsce sukienek maxi na wesela, nad czym osobiście boleję.

Gość gość
Wypada, nie wypada - ludzie. Wy serio zwracacie uwagę na takie rzeczy? Masz się czuć wygodnie i przede wszystkim pięknie, niezaleznie jaką długość sukienki założysz ;) Ja na wesele przyjaciółki kupiłam sobie kombinezon z https://www.limoda.pl/ i mam zamiar w nim iść ot co! Nikt mi nie będzie mówił co mogę a co nie. Co więcej - jest czarny!

Gość gość
teraz coraz więcej takich sukienek się nosi więc gafy nie popełnisz

Sukienka gdress jest to piękny szary model, który jest bardzo obszerny i nie krępuje naszych ruchów w żaden sposób. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.

Gość gość
Jak najbardziej maxi, tak 5- 10 cm od ziemi, lub do kostek.. Ubolewam, że mało jest maxi na weselach, bądź co bądź, jest to wielka uroczystość, popoludniowo-wieczorowa, i krotka kiecka taka nie do konca na tę okazję.