Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dużo obcokrajowców mieszka w waszym pobliżu?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja codziennie mijam w Warszawie grupki Arabów, Afrykanów, Wietnamczyków i Chińczyków, nie mówiąc o licznej rzeszy innych nacji o śniadej skórze i nie są to tylko terroryści islamscy, którzy szukają tu sobie celu, ale ogromna masa rodzin z dziećmi. W szkołach na Ochocie kilko dzieci w klasie to kolorowi, głównie żółtki, ale i czarni i śniadzi.

Tam gdzie mieszkam, to ja jestem obcokrajowcem.

Wcześniej czytałem już o Wólce Kosowskiej niedaleko W-wy, gdzie jest dużo Wietnamczyków i Chińczyków. Ale oni nie stanowią zagrożenia w przeciwieństwie do muzułmanów i czarnych. Ja sam w sobotę na giełdzie w Lubinie widziałem sporo smoluchów gadających po arabsku i sprzedających jakieś badziewie. Jestem w szoku bo jeszcze 2 miesiące temu nie było tam prawie żadnych obcokrajowców, z rzadka jedynie Ukraińcy.

Gość gość
To znaczy, że kilkanaście tysięcy, jeżeli nie kilkadziesiąt tysięcy przybyło w zaledwie parę miesięcy, bo w Waszawie zatrzęsienie, głównie młodych mężczyzn. A co do Wietnamczyków i Chińczyków, nie byłbym, aż tak wielkim optymistą, na warszawskich Szczęśliwicach tworzą się już agresywne chińskie gangi, Wietnamczycy są z pozoru mili, ale dlaczego wszędzie tam gdzie emigrują żółtki mają fatalną opinię i często w Azji po pewnym czasie zdarzają się ich pogromy? Nie bez przyczyny. Moim zdaniem nikt nie powinien kupować w Polsce niczego od obcokrajowców, nie powienien dawać im pracy, bo bardzo źle skończymy. Sam myślałem, że pozostać za granicę, ale z tego co zobaczyłem jak wygląda sytuacja w Belgii, Francji i Niemczech, pomyślałem sobie, że bezpieczniej będzie w Polsce, a tu się okazuje, że robi się równie źle co tam!

Z tym bezpieczeństwem to prawda, przecież jak na wiosnę ruszy kolejna muzułmańska fala imigrantów to chcą iść przez Polskę i Ukrainę. Węgrom możemy zazdrościć Orbana, bo sami mamy rządzących kretynów, którzy uparcie twierdzą, że nic nam nie grozi i wszystko jest pod kontrolą.

Gość gość
ja w Łodzi widuje sporo ukraincow i dosc rzadko chinczykow

Gość zaKODowany
świńska grypa powinna sobie poradzić z przybłędami z Afryki , podobno spora grupa zamieszkała na Targówku , w ofertach pracy pojawiło się sporo ofert dla FM - konserwator budynków Praga Północ

W słowie ,,wiadomość'' jest przerwa. Poza tym uważam, że niedługo w Polsce będzie taki sam burdel z ciapatymi jak w Niemczech.

Gość gość
to trzeba naciskać na rząd, aby zamknął granicę!

Gość gość
teraz ciapatych napływa coraz więcej i kobiet psychicznych czyli w chustach

Gość gość
U mnie na wsi nie ma ani jednego na 15 tys mieszkańców gminy przynajmniej ja nie widziałem