Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie wśród rodziny , znajomych osoby które udają bogate ? ?

Polecane posty

Gość gość

Ja znam kilka osób które żulą na wszystkim , wykorzystują a zwłaszcza kobiety . Znajoma ma sklep internetowy z kosmetykami i prowadzi małe studio fryzjerskie . Jedna się pytała czy czy kosmetyki może kupować od niej po cenie hurtowej , ciągle pyta o rabaty specjalnie dla niej , ostatnio chciała odrosty zrobić za 20 zł na włosach za łopatki . Inna nie odzywa się miesiącami a potem nagle zaprasza na urodziny swojego dziecka i daje listę z prezentami dla dziecka , bo tylko takie to dziecko chce . Zastaw się a postaw sie .

Gość gość
tak - moją przyszłą teściową. udaje wielce bogatą panią, dziaduje na własnych dzieciach. non stop zagląda innym do portfela i boli ją, jak komuś się powodzi lepiej niż jej, ale jakby ktoś jej zaglądał do portfela, to by zamordowała żywcem :D jak ktoś kupi coś lepszego od niej, to zacznie wmawiać tej osobie, że kupiła szajs i tylko jej jest najlepsze :D

Gość gość
wiesz co ja nie rozumiem takiego jechania po rodzinie- my np mamy ciocię lekarkę bardzo dobrą, ona ma prywatny gabinet. Ja płacę za wizyty ale wiem że są tacy w rodzinie co kasę mają a nie płacą. W restauracji na studiach pracowałam i rodzina właścicielki przyjeżdżała na krzywy ryj. Ja takiego czegoś nie uznaję,