Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa 33

Mąż mnie okłamuje i oszukuje

Polecane posty

Gość onaaaa 33

Jestem z mężem 8 lat po ślubie mamy jedno dziecko które ma 8 lat.Mąż pracuje na nocnej zmianie ja chodze do pracy na rano.Jest wiele rzeczy z ktorymi mnie okłamuje .Kupił kiedys akwarium o którym mi nic nie powiedział i wiele innych rzeczy bez mojej zgody.Najgorsze to jest to ze wiecznie nie ma pieniedzy .Nigdy po ślubie nie oddawał mi wypłaty..Chodze do pracy ubieram siebie i syna za własne pieniadze bo on wiecznie nie miał i nie ma...Odkładam pieniadze do banku..choc ostatnio miałam w mieszkaniu troche pieniedzy .Nie było czasu by wpłacic do banku ..okazało sie że mąż wzioł sobie 2 tys bez pytania nastepnego dnia stwierdzil ze miał mandat do zapłacenia i sobie wzioł te pieniadze...i to juz nie pierwszy raz.Nie mam do niego ZAUFANIA okłamuje i oszukuje.W telefonie ma hasło ja nie mam prawa spojrzeć w jego telefon...Odkładam pieniadze do banku z myślą o tym ze musze wziąsc z nim rozwód nie moge tak cały czas życ...i udawać że jest wszystko Ok i przymykać oczy na jego kłamstwa .Co Wy o tym myślicie? Co byscie zrobiły w mojej sytuacji??Ja juz mam przez to wszystko nerwice ...

Gość gość
dobrze myślisz ale z tych nerwów straszne błędy robisz,aż razi.

Gość onaaa33
Przepraszam za moje błędy ...ale juz mnie całe życie wk...rwia

Gość gość
no to po czorta jeszcze z nim jesteś? dziecku nawet butów nie kupi ,masakra co za chłop ,mój był podobny ,w końcu się rozwiodłam i podałam o alimenty.Chyba nie miał nikogo ale ta chytrośc była nie do zniesienia,dzieco musiało łazić w małych butach i kazał cerowac skarpetki

Gość gość
Ewy nie słuchaj! To stara sfrustrowana baba, która każdemu życzy źle!

Gość gość
Ja nie byłam w związku małżeńskim, ale w ciągu sześciu lat facet mnie okłamywał i nie jest to nic fajnego. Chciałam zawsze dla niego dobrze, natomiast on sam wszystko psuł. Teraz według niego to ja jestem winna rozstania... Nie ma na co czekać - masz pracę, masz dziecko, więc skończ to,co już jest złe.

Gość onaaa33
Sama nie wiem dlaczego tak długo z nim jestem...poprostu myślałam że się zmieni..nie chciałam być sama ..chciałam by syn miał normalną rodzine ojca i matke ..

Gość gość
Też sądziłam, że facet się zmieni, że zrozumie, ile dla niego robię. Tak się nie stało, a na dodatek teraz jemu jest przykro za rozpad. Jemu? Do jasnej cholery - to on mnie okłamywał, to on narobił mi wstydu... Przezywam to bardzo, ale muszę iść dalej... (piszę do Ciebie z poprzedniego posta o 20:38

Gość gość
A, i jeszcze jedno - tak samo jak Ty obawiam się samotności, ale lepiej już zostać sama jak palec, niż żyć z kłamcą i manipulantem.

Gość onaaa33
Po tylu latach dopiero dociera to do mnie... ze lepiej być samą niż z byle kim...

Gość gość
Ty masz 8 lat, ja 6...Tyle że Ty i on to inny poziom.

Gość onaaa33
Pół życia zmarnowane ...i weź tu zaufaj facetowi ..po ślubie pokaże prawdziwe ,,Ja,,

Gość gość
Jeśli chcesz - podaj jakiś namiar, pogadamy. Obiecuję absolutną dyskrecję. Ja sądziłam, że facet będzie doceniał moje starania, pomoc, ale... chyba dałam aż za dużo , a teraz jeszcze jest moja wina...

Gość onaaa33
Z resztą przed ślubem tez mi nie powiedział ze ma długi i kredyty do spłacenia...i weź miej do faceta zaufanie...

Gość gość
A dlaczego kupujesz ciuchy synowi tylko za swoją kasę? Powiedz mężowi, że potrzebujesz tyle i tyle kasy na rzeczy dla dziecka (np. połowę kosztów) i ma dać bez gadania. A rachunki jak płacicie? Jeżeli chodzi o telefon, komputer, też sobie załóż hasła. Zobaczymy czy będzie mu miło.

Gość onaaa33
Własnie z jego punktu widzenia to ja jestem złą żoną...dobra żona pomaga mężowi finansowo i dokłada kase do wszystkiego...tak jeśli mąż nie okłamuje żony i nie oszukuje .Jak ja mam mu Zaufać

albo szczera rozmowa, albo go zostaw, skoro nie możesz na nim polegać- bez sensu jak dla mnie

Gość gość
Bez zaufania nic nie ma - ja zostałam oszukana, nażarłam się wstydu, a na dodatek teraz jest to moja wina. Nie wytrzymałam i odeszłam.

Gość gość
Jak w tych czasach zaufać facetowi...

Gość onaaaa 33
A dzisiaj się dowiedziałam że wziął pożyczkę w Providencie bo chce kupić krzywy telewizor za 10 tysi :(

Gość gość
Im szybciej odejdziesz, tym wiecej ZYSKASZ. Poki jestes mloda masz szanse na nowy zwiazek, na szczęście, na ulozenie sobie zycia. Im później odejdziesz, tym... gorzej dla Ciebie ( a dla niego lepiej: ma seks, żarcie, posprzątane i... nic nie musi). UCIEKAJ i to szybko, dziewczyno, bo stracisz zycie. Z takimi typami jest tylko GORZEJ. A teraz od razu przenieś swoje pieniadze do innego banku, zeby nie mial do nich dostepu. Nic mu nie mow. W nowym banku (a nawet w tym samym, ale na innym koncie), daj polecenie, zeby nie przysylali ani wyciagow, ani zadnej korespondencji (mozna tak), nie bedzie wiedzial gdzie masz konto.

po pierwsze, to złóż w sądzie pozew rozwodowy, albo przynajmniej wniosek o ustalenie rozdzielności majątkowej, będzie szybciej bo cie jeszcze z torbami puści debil jeden