Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stało się...totalnie upokorzyłam kochankę mojego męża zniszczyłam ją

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam jej adres i przy wszystkich domownikach kazałam jej odczepić się od mojego faceta, widziałam jak jej rodzina sie na nią patrzy, a ona się popłakała potem wzięłam moją córkę podniosłam wysoko w górę i powiedziałam aby popatrzyli uważnie że chce odebrać mojej córeczce tatę i mamę i kiedy już wychodziłam powiedziałam jej matce że wychowała zero które niszczy rodziny i czy jest z tego powodu dumna. Czekam na faceta aby mu o tym opowiedzieć.

Gość gość
a facet jakies konsekwencje z romansu bedzie mial?

Gość gość
Przecież to facet przyrzekał Ci wierność, po co to dziecko tam zabrałaś?

Gość gość
Zalosne i tepe sa takie kobiety jak ty. Kochanka pod grozba brala twojego meza?

Gość gość
Zerem to jest tez twoj maz, a wplatywanie do takich akcji dziecka swiadczy o twojej slabosci ze bez gaci sie nie obedziesz. Ja bym mojego kopnela w d..e jakby mnie zdradzil, a do lozka to bym sie juz brzydzila z nim pojsc. No ale kazdy ma swoj system wartosci.

Autorko jesteś moja Bohaterka trzeba walczyc o rodzine a suki tepic napisz mi co bedzie dalej pozdrawiam jumbobud@tlen.pl

Gość gość
Hahaha,ale pajaca z siebie zrobilas. Walczyc przy pomocy dziecka o zdrajce. Jestes zerem,facet mial racje ze cie kopnal i znakazl sobie fajna laske. Buhahaha.

Gość gość
UW A G A PROWO. XXX SKOPIOWANY POST, BYŁ TU PARE MIESIEYC TEMU... i tak go wklejają jakies chore wariatki co jakis czas, nie podniecajcie. Sie.

Gość gość
To provo,przeciez nie ma tak tepych dzid jak autorka. Poszla bic sie o k/u/r/wiarza.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś! Skoro wiedziała,ze facet z ktorym sie spotyka ma rodzine to bardzo dobrze postapilas. Jest winna razem z Twoim mezem. Nie tylko maz ponosi wine.

Gość gość
Ma prawo walczyc o rodzine! Czasem malzenstwo przechodzi kryzys i wtedy podstepne kobiety wykorzystuja to by uwiesc cudzego meza. Zamiast doradzic takiemu facetowi jak naprawic relacje z zona zwyczajnie,bezczelnie go uwodza. Takie sa realia. I tu glowna wine ponosi kochanka.

Gość gość
ta prowokacja była już tyle razy, że jest po prostu nudna. Pomijam fakt, że w prawdziwym świecie pewnie drzwi by ci nawet nie otworzyła

Gość gość
Weź kobietom :-P zrobilas z siebie klowna. Ja to bym cie w tych drzwiach wysmiala ze dobrze zrobił bo taka frustratka nie zatrzyma nigdy faceta przy sobie :D ale miała bym ubaw z ciebie :-P Kochanka go uwiodła tiaa :D a maz niewinny misio zaciągnięty siłą do łóżka :-P Nie masz klasy. Kobieta z klasa w życiu by się tak nie zachowała. Ale..co ja będę opowiadać świni o gwiazdach :-P

Gość gość
To znowu ty? :o myslisz,że juz wszyscy zapomnieli?

Gość gość
Jeśli to nie prowo to nie dziwie się mężowi,że lata za innymi.Domownicy patrzyli się bo w szou byli że walczysz o takie zero i bierzesz na litość dziecko.A to ono najbardziej ucierpiał jeśli chcesz go nadal...

Gość gość
Dajcie spokój to jakaś zryta kochanka, którą kopnął w dupę pisze prowokacje. Żeby ośmieszyć żonę. Wszyscy tą kochankę mają dawno w dupie, a ta żyje urojeniami.

Gość gość
A w czym tu zona sie osmiesza? Po prostu pokazuje brak szacunku dla kochanki i dobrze,kogo tu szanowac...

Gość gość
Żeby przychodzić do obcych ludzi robić taki Sajgon za przeproszeniem i mieszać w to dziecko??:o walczysz o faceta który ma cie w nosie. Ponizasz się w ten sposób. Jak chce to niech odchodzi daj mu odejściu jeśli jest taki nieszczęśliwy ale w życiu się nie poniżej bo zrobilam z siebie idiotke :o

Gość gość
A kochanka nie robi sajgonu rodzinie meza??? Obcej kobiecie i dziecku niszczy zycie. Jej wolno? Dobrze autorka zrobila niech kochanka wie jak to fajnie jest robic sajgon w cudzej rodzinie.