Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaaaaaaaaaaaaaaaa93

Też macie tak że lubicie studiowac bo przynajmniej macie kontakt z

Polecane posty

inteligentnymi ludźmi? Nie chodzi tylko o studentów ( choć też zdarzają się inteligentni to dobry uniwerek), ale i o wykładowców, fajnie mieć doczynienia z doktorami, profesorami itd, przyznam, ze mi imponują w jakiś sposob ;)

Zreszta sama bym chciala zrobic kiedys doktorat, tak dla wlasnej satysfakcji. Może jeszcze nie teraz, ale kiedys czemu nie :P Imponują mi tacy ludzie

Gość gość
Nie, nie mamy tak. :D jakbym mogła w ogóle bym sie z ludźmi nie spotykała Nienawidzę ludzi!

Gość gość
Nie potraficie zamknąć japy Ciagle chcecie gadać tymi wrednymi mordami

Lubiłam studiować, dopóki nie zaczęłam mieć sama zajęć ze studentami. Potem mi zapał trochę...zmalał.

Haze- a dlaczego jak można spytać? Nie przygotowują się? Nie przychodzą na zajęcia? Ja sama bym chciała kiedys pracować na uczelni ;) tzn tak dodatkowo, nie traktowałabym tego jako swojego głównego zawodu raczej

Bo z każdym rocznikiem studenci są coraz mniej ogarnięci. Przez 3 lata z rzędu dostawałam zawsze pierwszy rok na zimowy semestr i to była męka. Coraz bardziej cwaniakują, są coraz bardziej bezczelni. Plagiat zamiast pracy zaliczeniowej? A czemu nie? Ściąganie z telefonu komórkowego na egzaminie? Wow, odkrywcze. Straciłam serce do tego, chociaż kiedyś bardzo chciałam uczyć. Jak obroniłam doktorat to zostawiłam karierę akademicką w szafie. Może kiedyś wrócę, na razie się nie zanosi.

Gość gość
studia miały jeszcze sens gdy nie było internetu, księgarni pełnych fachowej literatury i szeregu dostępnych na rynku kursów teraz studiowanie w uniwersyteckich budynkach to straa czasu i archaizm z zamierzchłych czasów

"Plagiat zamiast pracy zaliczeniowej? A czemu nie? Ściąganie z telefonu komórkowego na egzaminie? " No to niestety teraz " norma" :) Ale u mnie na roku ludzie nie cwaniakuja i raczej nie są też bezczelni