Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co raz częściej mam myśli samobójcze

Polecane posty

Gość gość

Los mnie tak nieuczciwe pokarał że brak mi sił

Gość gość
Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihiihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihi :D :D :D

Gość gość
Co sie stalo autorze? :) dlaczego jesres smutny / smutna

Gość gość
Napisz, po to jest kafeteria by wszystko wyrzucic z siebie :)

Gość gość
Już kiedyś pisałem nikt mi nie pomógł tylko wysmiali.

Gość gość
Wysmiewaja tylko glupki

Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihiihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihi :D :D :D

Gość gość
To są podszepty złego. Idź do Spowiedzi ßw. Uwolni Cie z tego.

Gość gość
za depresje są odpowiedzialne duchy demoniczne , które dręczą ludzi wykorzystują niewiedzę na tematy religijne. W broszurce dostępnej pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi _ jest wszystko wyjaśnione i jest dużo o miłości i szczęściu człowieka. Także na temat przyszłości Polski

Gość gość
Może i samobójca idzie ale jakie to ma znaczenie skoro i tak tam trafie bo nie potrafię żyć tak by trafić do nieba (zakładając że ono istnieje).

Gość Demetriusz
Właśnie ,myśli samobójcze podszeptuje szatan, mówi ci ,że jesteś do niczego ,nikt cie nie zauważa ,nikt cie nie kocha , jesteś nikomu nie potrzebny, itd. Jak Ci naprawdę ciężko to zapraszam na kolana. Wejdź do swojego pokoju i wołaj do Jezusa, otwórz ,przed nim swoje serce ,opowiedz mu o wszystkim co cie trapi i zawołaj do Niego by Ci pomógł . Mów do Niego jak do swojego Ojca w niebie , z pokora , z szacunkiem ,powiedz Mu o wszystkim i poproś o pomoc, a naprawdę Cię pocieszy. Módl się własnymi słowami, nie regułkami nie musi być pięknie,ale szczerze. Pan patrzy na serce. Pozdrawiam.. i daj znać czy pomogło.

Gość gość
Modlilem się przez długi czas ale dalej jest źle.

Gość gość
Mam to samo. Zycie jest tak długie a człowiek tak szybko się starzeje, jaki to ma sens?

Gość gość
Sluchaj tej durnej fanatyczki religijnej ona nie ma deprsj ale ma inna chorobe psychiczna manie religinjna to ciezka choropa sluchaj jesli masz depresje jestes nieszczesliwa to powinnas popelnic samobojstwo wiem cos na ten temat bo mam taksamo moje zycie jest cierpieniem powinienem niezyc a zyje dwa razy probowalem zadyndac i nieudalo sie zaluje tego do dzis po czy moje zycie ma sens bendac nieszczesliwym czlowiekiem jesli masz odwagie zadyndaj nie trac czasu to jedyne sensowne wyjscie nie ma innego zrob to dlaswojego szczescia Powodzenia

Gość rambo27yearsold
Też jeszcze niedawno miałem często myśli samobójcze. Mam zrujnowane zdrowie przez to, zerową pewnośc siebie ... ale ... od kilku tygodni coś się zaczęło zmieniac. Zacząłem interesowac się życiem duchowym i w tej chwili czuję się szczęśliwy. Mam 27 lat, nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy się nie całowałem ... nic też w życiu nie osiągnąłem ( ani studiów, ani prawka, nie mam odłożonych pieniędzy ). Od teraz to się zmieni. Wszedłem na właściwą drogę życia.

Gość gość
walcz z myslami zlymi a czas uleczy twoje rany i doda sil

Gość Demetriusz
Nie wiem jak się modlisz i do kogo?Ja jestem chrześcianinem ewangelickim, co w skrócie oznacza, że podstawą mojej wiary jest Pismo Święte czyli Biblia. Modlę sie tylko do Boga, czyli Jezusa. Nie modlę o wstawiennictwo świętych, bo to jest wbrew bibli. Cześć i chwałę trzeba oddawać tylko Bogu, bo jak sam powiedział Jest on Bogiem zazdrosnym. W Piśmie Świetym są cudowne obietnice , że kto puka temu otwożą, kto szuka ten znajdzie, gdzie indziej Bóg powiedział,że gdy Mnie będziecie szukać dam się wam znaleść .. Tak że trzeba trochę cierpliwości i wiary , że Pan odpowie, że pocieszy, że cudownie rozwieje nagromadzone chmury. Znam świadectwa ludzi, którzy byli u kresu swych dni, zniewoleni przez alkohol, lub narkotyki, leżeli gdzieś po rowach, melinach brudni jak świnie w chlewiku, ale jeszcze przeszla im przez głowe myśl , by zawołać "Jezu jak istniejesz to proszę ratuj mnie". I życie ich odmieniło się , gdy szczerze wołali Pan ich wysłuchał. Wyciągnął ich z błota tego swiata. Życzę ci cierpliwości i wytrwałości, nie poddawaj się. Czytaj psalmy, tam są piękne obietnice Bożej pociechy. Pomodlę sie o Ciebie, by Pan ci podniósł i pocieszył. ZaufajMu, że ma moc to uczynić Pozdrawiam