Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Czy zrezygnowalibyście z miłości dla dobra osoby, którą kochacie ?

Polecane posty

Gość gość
Jaka egoistyczna? Kobieto Ty masz 15 lat? Spotykasz kogoś kogo kochasz ze wzajemnością, kto Cię akceptuje w całości i chcesz go odrzucić, bo wg Ciebie samej nie jesteś idealna. Szczyt głupoty. Nie masz widzę innych problemów, tylko szukasz ich na siłę i pragniesz siebie widzieć w roli bohaterki z romansideł. Doceń to co masz i ciesz się życiem a nie rob z siebie cierpiętnicy. Co za niedojrzała osoba.

Gość gośćA
Jeszcze raz, nie chcę odrzucić. Pewna osoba zarzuciła mi egoizm, że rozkochalam w sobie mężczyznę ,który mógł by mieć dzieci z inną kobieta, tym samym skazuje go na wyrzeczenie się z posiadania potomstwa. Dlatego zadałam takie pytanie, czy kochając kogoś bardzo jest sie w stanie zrezygnować z miłości i widzę, że nie i nie tylko ja tak myślę.

Gość gość
10-39 a przyszło Ci do głowy, że ktoś może celowo chce zniszczyć Twoje szczęście?

Gość gośćA
Oczywiście, ze tak ale wjechanie komuś na poczucie winy i posądzenie o egoizm daje do myślenia. Kocham nie zrezygnuje, nie odrzuce. Mysle, że wielkim nieporozumieniem jest wymagać od zakochanej osoby odejścia w imię jakiegoś tam wyimaginowanego szczęścia. Najzwyczajniej w świecie zabolały mnie te słowa bo nie czuję się egoistką.

Gość gość
Każdy jest wolny. Gdybyśmy się kochali wzajemnie i wzajemnie chcieli, to szczęściem jest bycie razem, a nie rozstanie. Gdyby mój ukochany był bezpłodny, nie chciałabym z tego powodu szukać innego. I bardziej bym cierpiała, gdyby on z tego powodu mnie odrzucił niż, gdybyśmy byli razem.