Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Brakuje mi kontaktów między ludzkich!

Polecane posty

Gość gość
ja też ;/

Bo tak naprawdę nie chcesz mieć żadnych kontaktów międzyludzkich. Wolisz poużalać się nad sobą. No ewentualnie gdyby poznawanie nowych ludzi przychodziło Ci łatwo i bezboleśnie, gdyby zawsze się z tymi ludźmi układało, byłbys łaskaw się poświęcić. A w obecnej sytuacji będziesz tylko pieprzyć, jak Ci źle, nic albo prawie nic nie robiąc w kierunku zmiany. W razie czego zawsze można swoje niepowodzenia zwalić na innych ludzi / brak urody / los.

inaccesible to nie tak do końca bo mam złe doświadczenia z ludźmi i boję się nawiązać sam z kimś kontakt

Zamiast wyciągnąć wnioski z tych doświadczeń i je wykorzystać wolisz się poużalać nad sobą? Zdajesz sobie sprawę, że w ten sposób nic się nie zmieni. Nigdy. No, w każdym razie szanse są malutkie.

Wiem chciał bym to zmienić i otworzyć na ludzi ale bardzie nie wychodzi a jak przypadkiem się do mnie odezwie na ulicy zwłaszcza kobietą to zacinam się i nie mogę wydobyć słowa Wiesz ty to nie obijasz w bawełnę ale konkretnie mówisz i to szanuję :)

Gość gość
Mi też brakuje ale sama sie odcielam od niemal wszystkich, bo już nic sama nie wiem. Strasznie się pogubilam w tym wszystkim. Czuje sie non stop wykorzystywana :( Nie ufam ludziom.

Gość gość
Potwierdzam. To wlaśnie on zasugerował czy mój chłopak jest homo czy tam bi. Z głowy już tego nie wyrzuce xD

Musisz ćwiczyć. Jak nie wyjdzie Ci w jeden sposób, próbować w inny. Im częściej będziesz to robił, tym mniejsze wrażenie będą na Tobie sprawiać ludzkie reakcje.

Gość gość
Mnie tez brakuje, czuje sie wybrakowana chociaz mam super faceta to w kazdej innej dziedzinei leze i kwicze

Gość gość
Chociaż tyle a może aż tyle. Ja mam dobry łeb ale skorzystać nie mogę bo ciągle coś. A do zwiazku się chyba nie nadaję. Jestem nieufna więc bywam zaborcza a że staram się taka nie być to płaczę ukradkiem, zgrzytam zębami i czuję się wykorzystywana. Ygh...

Gość gość
Przydałaby się jakaś żywa dusza do pogadania, ot tak. Ja mam tylko robotę i robotę wszędzie, i tylko patrzę jak inni się bawią. Chce mi się płakać. Tak zrobię kurde!