Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewictwo to skarb trzymająca dla męża prawiczka

Polecane posty

Gość gość

szanujcie się

Gość gość
Wypowiem sie jako dziewica ze zalowac bede tej decyzji do konca zycia. Wyszlam za maz pare miesiecy temu i nadal jestem dziewica i to nie jest prowokacja. Maz ma w dup_ie moje dziewictwo. Nawet seksu nie ma i co to za skarb. Dziewczyny blaaagam was nie wychodzcie za maz jak nie sprawdzicie sie przed slubem. Moze sie okazac po slubie kompletna klapa ja jestem przykladem Gdybym mogla cofnac czas nie zawachalabym sie nawet przez sekunde przed slubem zeby isc z facetem do lozka

Gość gość
Pojedynczy przypadek wiekszośc takich małżeństw jest szcześliwych a seks jest normalny a nie zezwierzecenie jak dzisiaj u par.

Gość gość
Głupstwa pleciesz, chyba masz cnotkę ale pod pachą. Swoimi bzdurami co wypisałaś w poście powyżej chcesz kształtować psychikę innym porządnym kobietom bo zazdrościsz im silnej moralnej postawy. Ponadto jesteś osobą krzewiącą zło. A jeżeli komuś nie uda się w małżeństwie i nie zostaje ono skonsumowane jest prawo do rozwodu i kościelnego i cywilnego.

Gość gość
to nie bzdura, lepiej wcześniej niż cierpieć w "związku".

Gość gość
Cierpienie zbawia. Łzy oczyszczają serce. A jak się kogoś pokocha to żadne cierpienie nie jest straszne.