Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscmateusz35

Zostawiłem ją, a teraz tęsknię

Polecane posty

Gość goscmateusz35

Myślałem, że poznam inną, będzie chemia, zapomnę o tamtej. Dzisiaj mijają dwa lata od naszego rozstania, a ja dalej o niej myślę i nie potrafię wybić jej sobie z głowy. Jak pomyślę, że mogliśmy mieć już dziecko, być małżeństwem. Ciężko żyć z kobietą o jej charakterze, typowej kobiecie kariery, niezależnej, ale ma w sobie to coś. Ja jestem sam, ona sama ...

Gość gość
Trzeba być idiotą jeśli odpuszcza się kobietę która działa jak narkotyk. Teraz cierp i tęsknij. Też zostałam olana pomimo niesamowitej chemii którą on sam nigdy nie doznał, potem po czasie tez się odezwał ale go olałam.

Gość gość
a długo byliście razem? czemu zerwałeś z nia?

Gość goscmateusz35
Zostawiłem ją, bo czułem się w tym związku jak szóste koło u wozu. Miałem wrażenie, że traktowała mnie jak faceta do zaspokajania potrzeb i tylko do tego. Związek polega na czym innym, przynajmniej dla mnie. Tylko cholera nie umiem zapomnieć. Działa na mnie jak magnez. Zmieniła się bardzo. Z wyglądu i charakteru chyba też (tyle, że na gorsze), a ja nadal chyba kocham.

Gość goscmateusz35
Byliśmy razem ponad trzy lata, znaliśmy się od czasów liceum.

Gość gość
No to czemu nie walczysz czemu nie próbujesz jej odzyskac? masz zamiar tak cichaczem ją kochać? działaj , raz kozie smierc

Gość goscmateusz35
Wiem jak teraz wygląda jej życie. Chyba nie rozpacza z powodu samotności, albo taką gra. Pracuje jeszcze więcej niż kiedyś. Ona czuje do mnie żal. Twierdzi, że ją zraniłem, ale żałuję tego.

Gość gość
Kobieta lubi być zdobywana. Spróbuj :)