Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak napisac o tym w cv

Polecane posty

Gość gość

Pracowalam od pazdziernika 2014 do czerwca 2015 w pewnej firmie. W pazdzierniku 2015 znow zaczelam prace w tej samej firmie i skonczylam w styczniu 2016. Jak pisze prawde to nikt nie odpowiada na moje aplikacje (obecnie szukam nowej pracy), a gdy juz jakims cudem ktos sie odezwie to pytaja czemu ta przerwa , co wtedy robilam itd itp Mam sklamac? Nie pisac o tej przerwie? Wtedy ktos sie odzywa i dostaje zaproszenia na rozmowe kwalifikacyjna. W tej pracy nie mialam i tak umowy , bo w kraju, w ktorym mieszkam moga byc nawet ustne umowy i nie ma tu swiadectw pracy

Gość gość
Nie klamie sie w CV

Gość gość
Na czas przerwy wpisz opiekę nad starszą osobą jako osobisty wzrost i rozwój, (kogoś z rodziny ale nikt nie musi o tym wiedzieć że to ktoś z rodziny). Wychodzi spam, więc druga część wypowiedzi jest poniżej...

Gość gość
Wpisz nazwisko danej osoby i uprzedź tę osobę że ktoś może do niej zadzwonić w razie potwiedzenia informacji. Cd poniżej....

Gość gość
Jeśli nie pojmujesz definicji o co chodzi wpisz w G-o-o-g-l-e NIKT Ci nie może udowodnić że tak nie było. Ach, ten spam?! To koniec mojej wypowiedzi. Powodzenia.