Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostrzecica19

Zakochałam się w swoim wujku.

Polecane posty

Gość Siostrzecica19

Trwa to od prawie 2 lat. Mój wujek ma ok 60 a ja w tym roku kończę 19 lat. Nie myślcie sobie, że to jakiś oblech czy coś. Mimo wieku jest naprawdę pociągający (zwłaszcza jak jest w koszuli). Ma żonę, dzieci są już dorosłe. Ostatnio okazało się że kręci z sąsiadką która wiąże się z bogatymi facetami dla kasy (jej obecny mąż ma ok 70 lat a ona wyrywa mojego wujka) a spotykali się niby od roku (nie wiem czy nadal to robią bo ciotka się dowiedziała i zaczęła o niego walczyć. A do mnie zaczął się przybliżać jakieś dwa lata temu, było to przed wigilią, spotkaliśmy się przypadkowo na ulicy i teraz zawsze jak się widzimy (i jest sam) zawsze padają te same słowa (musimy umówić się na kawę ,pojedziemy gdzieś daleko żeby nikt nas nie widział, masz chłopaka? Musisz dać mi swój numer to się umówimy) zawsze mu odmawiałam, że coś muszę zrobić nie mogę bo nie mam czasu. Zawsze się udawało , ale później myślałam o tym co się dzieje. nie wiem czy mu się podobam i co mam zrobić. Wczoraj byliśmy na rodzinnej imprezie niby wszystko ok ale zerkał w moją stronę, puszczał oczko, uśmiechał się Byłam też pod wpływem wczoraj i gdyby się jakoś do mnie zbliżył czy coś to bym się na niego rzuciła i go całowała. Co robić? Umówić sie z nim następnym razem?

Gość gość
Koterba już od rana znowu napierrtalasz na forume??

Gość gość
gość dziś Koterba już od rana znowu napierrtalasz na forume?? x Wczoraj o mnie pisałaś a teraz o autorce tego tematu. ehe dziewczyno lecz się bo masz już jakieś zwidy