Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieter owłosiony

Ankieta dla kobiet z owłosieniem łonowym

Polecane posty

Gość Ankieter owłosiony

1. Czy podcinanie owłosienie łonowe? 2. Czy podgalacie okolice bikini? 3. Jeśli podgalacie strefę bikini, to cały czas, czy tylko jak zakładacie kostium kąpielowy? 4. Usuwacie włosy między pośladkami? 5. Golicie nogi i pachy cały czas regularnie, czy w okresie zimowy trochę odpuszczacie? 6. Wasz wiek?

Gość gość
1 2 3 4 5tak a zimą nie zapuszczam się.6 29

Gość po co golic sie miedzy
posladkami i po co podgalac okolice bikini, gdy nie chodzi sie na basen i plaze?

Gość gość
1. Czy podcinanie owłosienie łonowe? Tak :) 2. Czy podgalacie okolice bikini? Tak :) 3. Jeśli podgalacie strefę bikini, to cały czas, czy tylko jak zakładacie kostium kąpielowy? Cały czas, regularnie :) 4. Usuwacie włosy między pośladkami? Tak :) 5. Golicie nogi i pachy cały czas regularnie, czy w okresie zimowy trochę odpuszczacie? Cały czas :) 6. Wasz wiek? 41 :)

Gość gość
1. Tak, tylko nożyczkami 2. Tak, owłosiony mam tylko wzgórek 3. Regularnie 4. Na szczęście nie muszę, nie występują naturalnie 5. Cały czas 6. 39

Gość a jest tu jakas
co bikini nie podgala?

Gość Rescator 555
Ja nie podgalam . Mam naturalny busz pod tłuściutkim brzuszkiem , na jajach i gęsto od włosów w rowku między pośladkami.