Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eh zostawiła mnie kobieta juz 6 dni milczy

Polecane posty

Gość gość

i czuje że się oddala i mnie coraz bardziej nienawidzi .muszę odejść nawet z nią nie miałem okazji porozmawiać od tak pokłóciliśmy sie na gg i od tak wyrzuciła mnie ze znajomych. ogólnie dobra z niej kobieta i bardzo fajna ale kłóciłem sie ojej przyjaciela z którym teraz już chyba jest. eh juz wiem że muszę odejść jak milczy po tylu esemesach itp. wysyłam jej jednego codziennie mniej więcej, ale chyba muszę usunąć jej numer jej już niema dla mnie ona sie daje tamtemu dotykać po tylku eh i kiedyś ja nazwałem jakby dziwką przez to w zasadzie nie ja bo sie radziłem kobiety ona ja tak nazwała ja wysłałem jej rozmowy i się zdenerwowała i zerwała od tak półroczną znajomość .coś tego było ale dlaczego ja muszę cierpieć a ona jest szczęśliwa ? skoro z dwoma nami rozmawiała z nim się spotykała ze mna pisała i gadała ze to kolega nawet do ostatniej chwili mówiła że nic do niego nie czuje, ale daje mu się dotykać po tylku ;/ eh i oto wszystko poszło mogłem to tolerować ..ale cierpiałem męczyło mnie to kto by nie cierpiał jakby kobietę która kocha pozwalała sie komuś innemu macać ? twierdziła że oczekuje miłości nie sexu a już sie teraz zaczynam zastanawiać czy juz tego nie zrobili nie wiem to ich spraw, mi została tylko depresja i smutek .Nie chce inych kobiet puki co bo to niema sensu żadna nie chce słuchać zali itp. aja od tak nie za pomne bo byłem bardzo mocno zakochany chciałem z nia rodzinę założyć. ale znia nie byłem na randce kochałem cierpiałem i w końcu zostałem sam , pytanie czy warto kochać ? eh pomagała mi w studiach i wszystko i od tak odeszła teraz mi będzie ciężko się pozbierać bo mało że nie mam ochoty do nauki to jeszcze mnie depresja złapie zaraz. eh była dość bogata dziewczyną byliśmy blisko ale daleko lubiłem z nią pisać bardzo rzadko się zdążają takie kobiety, ale nie wystarczyło to nie spotkaliśmy się zabrakło mi pieniędzy bo zdzierbole i od tak jakoś nie umie wydać 50 zł :( eh zawaliłem ale wydałbym gdyby się spotkała za praszalem ale nie nie przyjedzie pomnie nie spotka się . nawet kiedyś graliśmy gre na gg eh ale to juz minęło aja się pozbierać nie umie utraciłem z nia kontakt juz 6 dni ani jednego słowa nie napisała . wygrał tamten i taka prawda ja się okazałem męską ci...i zboczeńcem. i wsumie schodzę na dno eh dlaczego od razu nie zaszalałem na jej punkcie wyglądu ? wtedy bym miał większe szanse i bym ją bardziej docenił to nie durne myśli ze ma duży tyłek ale z czasem to akceptowałem eh ale tak juz to nic nie zmienia utraciła zaufanie do mnie i jej juz niema. Takiej drugiej osoby długo nie znajdę bardzo długo kto wie czy kiedyś poznam jeszcze podobną dziewczynę w życiu bardzo zaczynam żałować swoich decyzji . moze powinienem pogadac znią ale ja jako męska c.. nie umie do niej zagadać przy wszystkich i pogadać a tak sie zemną nie spotka .a tamten nie miał dylematów , i ja rozumie ale żałuje tego ze od tak sie zerwała znajomość osobę która lubiłem z dnia nadzień odeszła. eh potem napisałem do tego jej chłopaka i on twierdził ze juz były romantyczne momenty czyli z całowaniem w usta bo oto sie go pytałem czyli mnie okłamywała twierdząc że to tylko kolega zresztą kolega nie maca po d***e, bardzo chciałem znia być ale nie wyszło spindoliłem to a ona już ma do mnie odrazę i juz nie wróci. i bede chyba tonął powoli bo tak mam przesrane życie jeszcze to to totalna beznadzieja

Gość
sorry trochę za długie. :):P

Gość gość
no skoro wysyłasz jej smsy, a ona milczy to trzeba dać sobie spokój, jakby jej zależało, to być ci odpisała, dałaby ci to do zrozumienia, ze jej zależy. a skoro milczy po tylu próbach kontaktu z twojej strony, to miej już swoją godność i zostaw "księżniczkę", niech sobie komu innemu księzniczkuje

Gość gość
może i masz racje usunąć jej nr ? eh zawaliłem swoje to wiem i drgiej takiej nie znajde bardzo dlugo

Gość gość
nic nie zrobimy choć byśmy bardzo kochali jesli ktoś nas nie kocha trzeba odejśc .

Gość gość
usune jej gg akiedyś telefon

Gość gość
ja bym sobie dała spokój i usunęła, wręcz czułabym niechęć do osoby, któa tak olewa moje próby kontaktu. kiedy widziałabym , ze facetowi tak na mnie zależy, ze mimo mojego nieodzywania on dalej się stara, to nigdy bym nie robiła takich akcji.. to jakaś księżniczka, daj sobie spokój, znajdziesz bardziej wartościową, gwarantuję

Gość gość
może tak albo kochała innego i mi nie umiała powiedzieć bym spadał. swoje mam zauszami i 505 biore win na siebie zato wszystko ale reszte ona musi wziaśc inaczej to bez sensu wiedziec ze ktoś cię kocha a pozwalac się dotykac innemu ?koledze to to jest odstrzelenie jajec..

Gość gość
a co ty takiego strasznego masz niby za uszami, że ona sobie tak pogrywa i jeszcze ją usprawiedliwiasz? opisz, tylko zwięźle proszę :P a myślisz, że faceci tak nie robią jak ta panna? mnie facet również olał, pewnie dla innej i też to bardzo przeżyłam

Gość gość
no co ja zrobiłem wysłałem jej jedno gołe zdjęcie noi ta rozmowa jak opisałem jakiejś obcej kobiecie że ją tamten macał po d***e i ja nazwała nie kobietą tylko kur.i ona się obraziła ze obcej opisuje takie historie a ona jej nawet nie znała. inym przewinieniem to było pisanie do kobiet obcych o sexie z gg i to tez dośc spory problem eh ale się uzależniłem wsumie juz mi na tym coraz mniej zależy, noi bajzel miałem w pokoju moze . ale przed ta wiedza to ja próbowałem całować i tak odmawiała . ..no i nie śmiały jestem nie potrafiłem do niej zagadać eh sporo tego wiem eh . ale ona mi odmówiła 3 pocałunków wracała z tamtym do samochodu prawie zawsze całowała się z nim w policzek na pożegnanie chyba nawet nie wiem czy to był policzek tak twierdziła ale żeby tak kłamać ...to nie wiem .z początku byli bliżej siebie potem to ograniczyli chyba dla mnie bo z początku ja całował coś i macał z samego początku naszej znajomości i jak zaczęła sie zmieniać to wiesz walczyłem próbowałem bo moze coś z tego będzie ? ale pod koniec naszej znajomości znowu ja macał po tyłku np ostatnio jak nie juz nie gadaliśmy to stał opok niej i ja drapał po udzie wysoko specjalnie mi na złośc ...i takie były sytuacje ona twierdziła ze nielubi gdy tak robi ale ostatnio się uśmiechała ... eh wiem że mam dużo swoich win ale kto by coś takiego zniósł kochasz kogoś a ten ktoś daje inemu się macać ?moze też powinienem i by mi pozwoliła coś mi sie wydaje częściowo tylko dziwke byśmy z niej zrobili jakby wyglądało jakby na cały kierunek dwóch facetów na przemian macało sobie jedna kobietę ;/? noi odmawiała mi spotkań noi takie to posrane i zakręcone było strasznie eh macanie kogoś na wykładach czy klepanie po tyłku to głupie i temu jej rozmowe ta wysłałem bo chciałem by coś doniej dotarło a ona sie obraziła trudno teraz ja życie samo nauczy juz ..juz co prawda bezemnie ale jak jej nie pomogła brutalna prawda to ja muszę odejść.

Gość gość
eh głupie to wszystko musze tez się zmienic ...

Gość gość
eh :( moze kiedyś wyjde na ludzi

Gość gość
ostatnia wiadomosc na gadu i usuwam je zostanie mi tylko telefon trudno zycie eh

Gość gość
eh kolezanka pindoli by nie usuwac jej numeru bo to moja ukochana eh drazni mne ten nr i całyczas pisze naniego potem ;/