Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyyyy

Uciekłbym stąd gdybym tylko mógł

Polecane posty

Gość zrezygnowanyyyy

Gdybym tylko mógł mieszkać gdzieś indziej,uciekłbym stąd.Uciekłbym w pizdu.Nienawidzę ,kurwa,nienawidzę swojej jebniętej rodzinki .Mam ich kurwa dosyć.Za oknem ciemno,ponuro.Czuję ,że tracę zmysły.Szkoda,że się tylko uczę,zamiast uczyć i pracować,wtedy nie musiałbym na nich wszystkich patrzeć.Rzygać mi się chce ,nie mogę na nich kurwa już patrzeć.Ovaj grad je zemlju,ja nikad nisam voleo,ziveo sam tamo samo zato sto sam morao. Gówno,totalny syf.Musiałem akurat ujebać przedmiot i mieć repetę,przez co mam rzadko zajęcia i mogę dojeżdżać ze znienawidzonego domu.Gdybym tylko znalazł jakąś dziewczynę...wszystko byłoby inaczej.A tak muszę się męczyć z tymi... A muszę się odpowiednio przygotować do egzaminu,lecz nie mogę,bo nienawiść do swojego miejsca zamieszkania nie daje mi się skupić na nauce,mam ochotę zrobić to,co zrobił Janek,główny bohater filmu ,,nie ma róży bez ognia'' na koniec filmu,czyli rozpierdolić wszystkie przedmioty w domu po kolei. Jeszcze ta beznadziejna pogoda za oknem zachęcająca do przeniesienia się na drugi świat. Mam dosyć tego wszystkiego,tego syfu ,bólu wewnętrznego ,złości...bezsilności.W swoim życiu poznałem wszystkie uczucia i stany nie wliczając w to...uczucia i bezpieczeństwa,spokoju.

Gość gość
Depresja jest strasznym stanem duszy.

Gość gość
tule

Gość gość
człowieku, ty wymagasz natychmiastowego leczenia zamkniętego!

Gość gość
Możliwe . Mogę być wszędzie tylko jak najdalej od tych s**********w

Gość gość
Na co ci gołodupcu i nieuku dziewczyna? Po to zeby sie w niej spuscic, zrobic dziecko, ktore skazesz na taki sam zywot jak ty masz?... Nie chcesz sie uczyc, nie musisz, ja bym cie w***********a do roboty. Jakbys tak pol roku popracował po 16 godzin dziennie za grosze i sie musial za to sam za to utrzymac, to przrszło by ci miałczenie debilu, ze sie mozesz uczyc... Powiedz to rodzicom, c***o to co tu napisałes, miej odwage, tchorzu... Boisz sie ze cie wypierfolą na ulice i grac nie bedzirsz mógł... Pewnie teraz tez mamusia cie odcięła od gier, bo zawaliłes jakies egzaminy. Takich debili to powinni wysyłac do pracy, a nie dawac im szanse i wydawac kase na ksiazki do nauki...

Gość zrezygnowanyyy
Śmieszna jesteś i żałosna zarazem .Jak uda mi się skończyć mój kierunek,to nie będę musiał się martwić o robotę.Moja IQ również jest większe od przeciętnej .Pewnie sama jesteś stukniętą heterą dlatego plujesz na mnie nie wiedząc co przeszedłem :).Jestem DDA kretynko.Współczuję twoim dzieciom,pewnie wszystkie mają depresje z powodu przebywania z kimś tak toksycznym jak ty.Nie gram już w żadne gry od kilku lat...

Gość zrezygnowanyyy
Tego przez co przeszedłem taka pusta laska jak ty nigdy nie zrozumie. Zresztą jakiś czas temu moja mamuśka powiedziała mi,żebym ,,wypierdalał do swoich jugolców'' przed pewnymi świętami.Teraz żałuję,że tego nie zrobiłem,poczułbym się 100 razy lepiej.

Gość carownica
Jak ma rodzine alkoholikow to chyba normalne ze nie chce z nimi mieszkac, jak nie macie pojecia o tym ze ludziom moze byc ciezko to sie nie wypowiadajcie.

Gość zrezygnowanyyy
Alkoholika,alkoholiczki dokładniej,ale tak czy siak,psycha siada.

Jestem pewna, że gdyby w Twojej rodzinie wydarzyło się jakieś nieszczęście zaraz byś to "odszczekał"... Nie łam się.... Oni nie rozumieją Ciebie, Ty nie rozumiesz ich itd... Może warto wyciągnąć rękę jako pierwszy?... Ja z moją mamą całe życie miałyśmy stosunki na poziomie -Co w szkole? *Nic -Aha Pewnego dnia usiadłyśmy razem, bez nerw, długo porozmawiałyśmy i teraz jest zupełnie inaczej, chociaż przyjaciółkami raczej nigdy nie będziemy... Trzeba chcieć zmiany,a nie tylko narzekać że jest źle:)

Gość zrezygnowanyyy
Nie odszczekałbym tego,za bardzo rozjechali moją psychikę.

Jeśli chodzi o alkoholika w domu.. Uwierz, coś o tym wiem. nie chcę się tutaj rozwodzić, ale mamy już to za sobą w każdym razie, od kilku lat nasza rodzina wraca do normalności, bardzo dużo dają rozmowy wbrew pozorom... Może pomoc kogoś z zewnątrz..

Gość gość
Oj no tak biedactwo, tylko ty masz rodzicow alkoholikow... Biedactwo, po głowce cie poglaskac? Nic o mnie debilu nie wiesz. Jestes dda bo tego chcesz, litujesz sie nad soba i tyle. Dupy ci sie nie chce ruszyc i cos zrobic zeby z tego piekla wyjsc, a jeszcze jakiejs dziewczynie dupe chcesz zawracac zeby z toba to piekło dzieliła, a moze i wasze przyszłe dziecko tez. Jestes strachliwym i wygodnym cieciem, tyle ci powiem...

Gość gość
wszystko Ci się ułoży ,wytrzymaj jeszcze trochę i będziesz wolny ,wyniesiesz się stamtąd

Może w takim razie przenieś się do jakiejś dalszej rodziny (kuzynów etc) jeśli masz taką możliwość... Zbierzesz trochę sił, podbudujesz się...

Gość gość
ty od tego ciecia przymknij się i odwal od niego ,spływaj z tego tematu won!!

Gość gość
Zapewne jesteś podłą heterą,z którą ciężko komukolwiek wytrzymać dłużej niż 5 minut .Strachliwy i wygodny cieć,muszę przyznać,rozbawiło mnie to...

Gość zrezygnowanyyy
Zapomniałem się podpisać,ostatni komentarz był mój.

Gość gość
w ogole się nie przejmuj tą kretynką autorze jakiś koles ją chyba zrobił w balona i się sadzi

Gość gość
Oj tez jestem dda i jestem skrzywiona. Nigdy nie bede szczesliwa. SKrzywiony obraz rzeczywistosci i brak poczucia wlasnej wartosci. Moglismy trafic gorzej ale tez moglismy miec normalne zycie. Pocieszam sie tym ze widze wiecej niz inni ludzie i teraz juz nikt nie jest w stanie skrzywdzic.

Gość zrezygnowanyyy
17:56 - Z tym widzeniem trafiłaś w punkt.Z resztą z tym skrzywionym spojrzeniem na rzeczywistość również.

Gość gość
Podła hetera :D cieciu ty nie wiesz, nie masz pojecia co to jest piekło. Dlatego ci mowie ze wygodny ciec jestes... Jestes cipą wygodna tj te matki co pozwalaja sie po pysku i torturowac swoje dzieci przez meza tyrana. Ty jestes taki sam. Pi ryju bedziesz dostawal, to załozysz grubsze okulary :P

Gość gość
Tak biedactwa dda i teraz poglaszcie nas po glowkach bo my tacy skrzywdzeni... Kupcie sobie sznur i po sprawie, na co wam te hujowe zycie i tak nie chce sie wam nic z nim zrobic... Płaczcie jacy to jestescie bezsilni, no nic zupelnie nie mozecie zrobic, oj biedactwa :P

Gość zrezygnowany9595
Współczuję ci z powodu tego,że cię stary lał,ale odp*****l się ode mnie.Jeśli myślisz,że przemoc psychiczna jest mniej bolesna od fizycznej,to mylisz się.Szkoda mi Ciebie,ale mimo wszystko,odjeb się już bo pluciem po mnie nic nie wskórasz.

Gość zrezygnowanyyy
Przyjebałaś się do mnie,chuj wie po co.Jeśli ktoś przez ciebie dostanie później wpierdol,to będziesz mogła być z siebie dumna.

Gość gość
"Jeśli ktoś przez ciebie dostanie później wpie**ol,to będziesz mogła być z siebie dumna. " tamta dziewczyna chyba miała rację, nie zasługujesz na litość, jesteś zagrożeniem dla otoczenia, dewiancie! Inni ludzie nie są winni temu, co cię spotkało, więc odp*****l się od innych, a spróbujesz komuś zrobić krzywdę, to będziesz miał przesrane i nikt nie będzie sie nad toba litował, bo wielu ma przesrane gorzej, niż ty ale to nie uprawnia nikogo do wyżywania się na innych!

Gość gość
Wyszło szydlo z worka, leniwy cieciu. Ile masz lat, dupku, ze wciaz siedzisz z rodzicami? Dowod juz dawno masz, wiec co tam robisz? Przymusu nauki nie ma, tylko wygodna dupa jestes i tyle. W gownie bedziesz siedział do konca swoich dni, bo liczysz na cud, ze ktos cie z niego wydostanie... Nie jestes niepelnosprawne dziecko, tylko zdrowy dorosły facet, co płacze, ze ma pojebanych rodzicow, nie ty jeden... Ludzie maja gorsze rzeczy, a ty jestes zwyczajna ciota, co slabszemu od ciebie bys wpierdolił, zeby sie wyzyc za swoje lenistwo, ze nie chce ci sie dupy ruszyc i głowy, jak uwolnic sie od pojebow...