Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieles

Byłam kiedyś w związku z kobietą i

Polecane posty

Gość nieles

I to było kilka lat temu. Byłam z nią 4ry lata, ona była jedyna kobietą którą się interesowałam. Nie jestem les prędzej bi, ale rzadko kiedy zwracam uwagę na kobiety.Rozstałyśmy sie ponieważ ja zdradziłam z facetem rzecz jasna,przebaczyła mi ale to juz nie bylo to samo, zachowywała się inaczej, i niedługo po moim powrocie ona mnie zdradziła z kobietą i tak rozstałyśmy się na dobre. Mam ustatkowane życie, męża dziecko ona natomiast jest 100% lesbijką i nawet nie wiem czy ma kogoś. Ostatnio często mi się śni, nie wiem dlaczego śni mi się, że znowu jestem u niej w domu i widzimy się po tak długiej nieobecności po raz pierwszy. Uczucie jakie nam towarzyszy to zmieszanie nic więcej ani radość ani smutek nic. Gdy się obudziłam pomyślałam, że poszukam jej na portalach społecznościowych.Nie widziałyśmy się lat. Niestety nigdzie nie ma profilu, szukałam dalej jej znajomych, rodzinę i znalazłam profil na fb jej mamy, przeglądam zdjęcia w nadziei, ze ją tam dojrzę i jest , ma zdjęcie na działce na której często bywałyśmy same razem, serce znowu zabiło mi mocniej nie wiem co mam o tym myśleć, Chciałabym ją ponownie spotkać. Jestem ciekawa co bym czuła, co ona by czuła i jakby wyglądało nasze spotkanie. Co robić, dlaczego to do mnie wróciło?

Gość gość
Sorki zjadło mi cyfrę nie widziałyśmy się 10 lat.