Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna po 30stc ktory nie wyszalal sie na studiach powinien

Polecane posty

Gość gość

starac sie to nadrobic i sypiac ze studentkami, czy raczej pogodzic sie z uplywem czasu i zmarnowanymi szansami?

Gość gość
ja po 30 miałem swój pierwszy raz i teraz sypiam z jedną dziewczyną taki stały układ koleżeński. Ma 22 lata. poznaliśmy się jak ja miałem 20 lat.

Gość gość
Sypianie ze studentkami jako "powinność" :D

Gość przerost tresci nad forma
skoro na studiach cie nie chcialy to teraz jak jestes stary,lysy,gruby i brzydki to możesz sobie co najwyżej na kafeterii ponadrabiac głupimi pytaniami.

raczje w jego przypadku jako marzenie nie powinnośc.

Gość gość
Powinien przestać wchodzić na kafe i zaśmiecać forum swoimi kretyńskimi tematami i pseudo problemami. Dorośnij :O

Gość gość
Masz strasznie dziwne myślenie, że jak ktoś nie miał powodzenia jako 20 latek to po 30 jest "stary,lysy,gruby i brzydki " U niektórych dopiero po 30 zaczyna widać "męskie" rysy twarzy. Ja tak miałem. do 30 wyglądałem z twarzy jak dziecko po 30 zmężniałem. Dodatkowo mam zadbane szczupłe ciało, mam pełno swoich włosów na głowie i wyładniałem. A stary to może jestem ale dla dziewczynek z przedszkola.

Gość gość
Nie wiem co powinien ale jak ktoś nie miał powodzenia ani umiejętności podrywania na studiach to nie będzie miał i po. No chyba że dorobił się ponadprzeciętnych pieniędzy i liczy na takie które polecą na kasę:o

Gość takie co leca na kase
sa czesto przynajmniej ladne

U niektórych dopiero po 30 zaczyna widać "męskie" rysy twarzy. Ja tak miałem. do 30 wyglądałem z twarzy jak dziecko po 30 zmężniałem>>bycie c****a nie zalezy od rysów twarzy :D to ze ci sie wreszcie was puscil nie oznacza ze zmezniales. nie znam ludzi ktorzy dorastaja fizycznie w wieku 30 lat to ze sie ktos wteyd dopieor toba zainteresowal wynikalo najpewniej z faktu ze kobiety w tym wieku to desperatki i biora wszystko jak leci bo presja kolezenek ktore maja prawie wszystkei juz mezow :D jak ktos wyzje napisal skoro ktos majac 24 lata nic nie wyrwal to majac 34 tym bardziej nie ma szans na 10 lat mlodsza kobiete tego samego rodzaju :D chyba ze sobie kupi bo kobiety mysla dosc chlodno i nie kieruja sie emocjami wiec znaczna czesc ma swoja ukryta cene mierzona prezentami i innymi dobrami.

Gość gość
Ma ma kretynie szansę, Polański ożenił się o ponad 30 lat z młodszą i dobrze jest. Jak ma kasę i jest przystojny to znajdzie sobie takie młode do ******** bez problemu. A ty z przerost nad treścią s********j.

Gość gość
Jak ma kasę i sławę to znajdzie młodą panienkę nawet będąc starym dziadem, to żadne odkrycie:p ale jak jest zwykłym przeciętniakiem który nie miał powodzenia jako 20 latek to nie będzie miał go po 30.

Gość gość
Jak wyprzystojnieje to będzie miał, będzie miał pracę, samochód, to owszem.

Gość gość
Podrywać i tak nie będzie umiał, a mało prawdopodobne że wyprzystojnieje do poziomu amanta z filmu za którym panny same będą się uganiać. Jak dużo zarobi i będzie się obnosił z kasą to owszem, znajdzie taką co leci na pieniądze.

Gość gość
Pewnie nie. Ale może p****** jak będzie miał kasę i w miarę dobry wygląd, Będzie płacił za seks. Sam mam 25 lat i nie miałem powodzenia, nadal raczej nie mam. Podrywać nie umiem, ale nie zależy mi już tak na kobietach.

Gość gość
Ale tu babie psy ogrodnika siedzą :P Żółć płynie strumieniami hehe Zapomniał wół jak cielakiem był. Kobiety interesują się starszymi od siebie i dlatego mężczyzna ma więcej czasu niż kobieta. Najbardziej psioczą te baby, które same mają starszych mężczyzn a teraz są złe, że rówieśnicy, których olewały mają powodzenie u młodszych albo po prostu u innych(niekoniecznie młodszych).

Gość gość
Dobrze prawisz. Kobiety są oburzone, ze 30 latek, zamiast brać 30 stki, które już nie jednego miały, woli brać młodsze i piękniejsze.

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
Jeżeli masz gruby portfel i w miarę przyzwoity wygląd to pewnie znajdą się chętne.