Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci po 30 poważnie podchodzą do znajomości

Polecane posty

Gość gość

z dwudziestoparolatkami? A może zależy im tylko na tym, aby je tylko zaliczyć?

Gość GośćM
To pewnie zalezy od tego 30parolatka, jaki jest, jakie ma zamiary. Nie kazdy piesio Reksiem jest... Wydawaloby sie ze powinni podchodzic powaznie do spraw sercowych w tym wieku...

Jedni podchodzą poważnie, inni nie. Zależy na kogo trafisz.

Gość gość
Nie jestem pewna co do tego "mojego". Ma 33 lata, ja 26, fajnie nam się ze sobą rozmawia i jest pewna chemia, ale czy rzeczywiście traktuje mnie poważnie? Może jestem dla niego za smarkata?

Gość gośćViM
Moim zdaniem to, czy facet podchodzi poważnie do znajomości, nie zależy od wieku, lecz od charakteru. Kobiety w wieku dwudziestu-paru lat bądź młodsze widzą w starszym mężczyźnie swego rodzaju "opiekuna", tego, który zawsze wesprze, będzie szczerze kochał i otoczy opieką. Dodatkowo stwarza wrażenie bardziej zaradnego i niezależnego. Nie da się przewidzieć, czy ten człowiek nas zrani, czy też nie, ale na pewno można być czujnym na jego zachowanie. Należy oczekiwać szacunku, być otwartą na kompromis w różnych codziennych sytuacjach, a co najważniejsze trzymać dystans i nigdy nie angażować się emocjonalnie w 100%. :)

Gość gość
Wątpię by uważał że jesteś za smarkata, oni zwykle lubią młodsze. Gorzej, jak rówieśniczki obraża z tego powodu, że lubi młodsze - wtedy to oznacza, że jest czubkiem :)

Gość gość
to nie kwestia wieku lecz charakteru obojga. Jeśli dziewczyna jest wystarczająco dojrzała to może mieć nawet 16 lat a on 30.

Gość gość
A ja jestem po 30tce i niestety stwierdzam ze panowie po 30tce bardzo boją zaangażować i długo trzymają na dystans. Już któryś z kolei facet jest taki ostrozny ze ja odpuszczam taka znajmość.

Gość gość
gość dziś Tobie po prostu nie zależy to tak jak roochacze nie dała na 1 randce to spadają do innej. Mężczyzna właśnie przed 30 nie powinien wchodzić w związki bo czasem traci zdrowy osąd kobiet przez ich ciało i seks. Mężczyzna po 30 patrzy bardziej, że tak powiem "logiczniej" na kobiety i nie da mu się przysłonić ciałem i seksem całego obrazu kobiety.

Gość gość
to zależy czy potrafisz dotrzeć do ich makówki