Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów nie jest dziurą

co to znaczy określenie dziura na miejscowość?

Polecane posty

Gość Namysłów nie jest dziurą

Aaa

Gość Namysłów województwo opolskie
Namysłów nie może być dziurą bo przez powiat namysłowski przebiega jedna z największych linii energetycznych w Polsce z Namysłowa do autostrady A4 jest 60 -70 km do drogi ekspresowej S8 która jest w kierunku Wrocławia jest 30 km do Wrocławia jest 60 km do granicy z Czechami 120 km do Częstochowy 115 km do Kalisza 90 km do drogi ekspresowej S5 65 km namysłów jest po środku między tymi miastami tak jakby w samym centrum śląska przez namysłów główne drogi przebiegają jest tam znany na całą Polskę browar namysłów ten browar jest od niedawna właścicielem kilku innych browarów między innymi w Braniewie jest tam w Namysłowie jest siedziba nadleśnictwa namysłów jest tam linia kolejowa gdzie miedzy innymi można dojechać do Wrocławia Częstochowy jest jak na liczbe mieszkańców bardzo dużo sklepów dwie galerie handlowe mnóstwo restauracji itp.

Szpital w Namysłowie jako jedyny w województwie opolskim ma tomograf komputerowy

Gość gość
Ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo

Gość gość
Ooo

Gość gość
Aaa

Gość gość
dziura = namysłów podobno w tym roku zostanie wpisana do słownika synonimów języka polskiego

Przecież napisałem że namysłów to nie jest dziura napisałem poczytaj namysłów to nie dziura co wy rozumiecie przez słowo dziura?

Gość gość
Ooo

Gość gość
ty przygłupie możesz sobie napisać nawet że ta twoja dziura jest stolicą województwa namysłowskiego. I nikogo to nie obejdzie. Podobnie jak to śmieszne zadoopie zwane namysłowem. Ciekawe tylko czy wszyscy jego mieszkańcy są tak upośledzeni jak ty nieudaczniku

Gość prawictwo pospolite 152
dziura to miejsce gdzie krowy chodza do tyłu , a koguty nie pieją tylko gdaczą

Skoro twierdzisz że namysłów to dziura to uzasadnij jak coś piszesz to musisz uzasadnić ja uzasadniłem dlaczego namysłów nie jest dziurą

I kto dał ci prawo oceniać moje miasto j****y hejterze ty o tym mieście nie masz żadnego pojęcia poczytaj sobie o tym mieście i zobacz zdjęcia na grafice i pokaż swoje zdjęcie chce wiedzieć kto obraża moje miasto pokaż swoje zdjęcie jak nie to po IP cie mój kolega namierzy bo jest informatykiem on już wiele osób namierzył

Może ty zazdrościsz mi że mieszkam w Namysłowie bo z Namysłowa do blisko jest do wielu miejsc kretynie łyso ci ?

Gość gość
oj, oj umieram ze strachu przed twoim kolegą-informatykiem :D taki sam no-life z piździszewa w środku niczego? mieszkasz w zabitej dechami dziurze i pogódź się z tym wreszcie nieudaczniku 🖐️

Gość gość Vip z Namysłowa
Nie mieszkam w dziurze bo mam blisko Wrocławia Opola Częstochowy weź przestań mi zazdrościć że mieszkam w Namysłowie Namysłów to stolica świata zaraz po nowym Jorku pokaż swoje zdjęcie chce wiedzieć jak wyglądać ciekawe gdzie ty cwelu mieszkasz? No napisz gdzie ?

Nie jestem nieudacznikiem boli cię że nie możesz mieszkać na dolnym śląsku bo pewnie mieszkasz na peryferiach polski no cwaniaku pokaż swoje zdjęcie i moi koledzy cie namierzą to ci nie będzie tak wesoło mam kolegów zapaśników z Namysłowa bo w Namysłowie jest klub zapaśniczy i naśle ich na ciebie zejdzie też ci uśmieszek z mordy po IP moi koledzy dojdą gdzie mieszkasz i przyjadą do ciebie chcesz się przekonać to pisz tak dalej nie wierzysz że w Namysłowie jest klub zapaśniczy to sobie sprawdź

Gość gość
jedziesz żałosny niedorozwoju :D namierzaj razem ze swoimi kolegami. tacy sami debile? z wariatkowa się znacie czy z nasiadówek na jedynej atrakcji w tej dziurze (przystanku pksu, z którego odjeżdżają 2 autobusy na dobę)? Chociaz nie w takich dziurach to wszyscy się znają od urodzenia do usranej śmierci samej :D

To nie jest dziura idioto my nie byliśmy w psychiatryku przegiąłeś namierzą cie i przyjadą my w Namysłowie nie siedzimy na pks skoro jesteś taki mądry to uzasadnij dlaczego namysłów to dziura czekam na argumenty

Poczytaj o mieście namysłów i wszystkiego o tym mieście się dowiedz i gdzie koorfa mieszkasz? My nie przesiadujemy na pks chodzimy na basen na kręgielnie na stadion sale gimnastyczną do domu kultury jeździmy na łyżwach na lodowisku chodzimy do klubu zapaśniczego w Namysłowie na pks i pkp oraz do bunkrów czy wchodząc na samą górę bramy krakowskiej wchodzą nieudaczniki

Gość gość
tej twojej renciny na głowe nie wystarczy na bilet :D

Gość gość z Namysłowa
My chodzimy w soboty na dyskoteki do Tabu chodzimy na wyspę zapalić fajki czy jeździmy 5 km rowerem na zalew w Michalicach

Gość gość z dziury
Mieszkam w mieście co do powierzchni 5 razy większym od Namysłowa i 10 razy liczebniejszym jeśli chodzi o ludność. W mieście w którym jest i teatr i nawet drugi teatr, całkiem sporo przemysłu w różnych dziedzinach (kiedyś oczywiście dużo więcej), dwie naprawdę duże galerie handlowe (3 piętra, albo i więcej, nie pamiętam, bo tam nie chodzę) i chyba ze 2 mniejsze. Jest jakiś marny uniwersytet (ale jest). Miasto leży na dość *****iwej trasie międzynarodowej. Jest naprawdę ładnie położone. Jest ładne i dość zadbane. Pomijam blokowiska, bo to jest wszędzie raczej ohydne. Ale ja nadal uważam, że to jest DZIURA. Mieszkam w DZIURZE. :D

Gość gość z Namysłowa
Skoro jesteś taki mądry no proszę uzasadnij dlaczego namysłów to dziura? Ja mam auto z salonu 4 lata ma to auto autobusami to stare baby w moherowych beretach jeżdżą my tam nie chodzimy namysłów to nie dziura po tych prymitywnych wpisach to widzę że macie zerową wiedze o tym mieście zerową zerową pks/pkp jest pięknie odremontowany to dwa w jednym może byś o tym mieście sobie poczytał a nie prymitywne bzdury pisał i skoro taki mądry jesteś to uzasadnij dlaczego Niby Namysłów to "dziura" pokaż że jesteś mądry wykaż sie?

Gość gość z dziury
Jeszcze zapomniałem dodać, że gdyby wziąć pod uwagę najbliższą okolicę miasta, nazwijmy to na wyrost "obszar metropolitalny" :D to pewnie tych mieszkańców, będzie ponad 250 tysięcy. I to nadal jest DZIURA. Ale Namysłów, to nie jest dziura ;)

Namysłów to nie jest dziura namysłów jest małym miastem ma 16 tysięcy mieszkańców a jest jednym z najbogatszych miast w Polsce mały może więcej

Gość gość z Namysłowa
Czyli mieszkasz w dziurze twój obszar metropolitarny ma 250 tysięcy mieszkańców ja mam do Wrocławia 45 minut drogi autem sam Wrocław bez aglomeracji ma 630 tysięcy mieszkańców

Gość gość z dziury
Masz jakąś fiksację :D Nie rozumiem tego upartego wypisywania, tych idiotyzmów :D Mieszkasz na zaduuuuupiu i co z tego? Tak ciebie to boli. Każde miasto, takiej wielkości, o takim zaludnieniu, które nie ma położenia jak Sopot, Zakopane, Świnoujście to jest zaduuuuupie i dziura. I co w tym złego? Takie zaduupie ma swoje zaduuuupiowe uroki.

Gość gość
człowieku, zrozum, że odległość od większego miast nie jest wyznacznikiem "niedziurowatości"! Taki Mszczonów leży niedaleko Warszawy, odrobinę więcej od Łodzi, jest tam masa zakładów. A to nadal jest dziura. Podobnie jak wiele innych miast i miasteczek Z New Jersey do Nowego Jorku jest kilka kilometrów i metrem dojechać można, a to nadal jest dziura. Więc ten twój żałosny namysłów jest MEGADZIURĄ

W Namysłowie są zakłady Nestle velux Diehl controls zakłady stolarskie dużo supermarketów jak na liczbę mieszkańców nie chce mi się wymieniać jest tam browar namysłów on jest właścicielem kilku innych browarów dzieki tym zakładom pracy i browarowi namysłów jest jednym z najbogatszych miast w Polsce bo jest małym miastem i w przeliczeniu na jednego mieszkańca jest bogatszy niż łódź wejdź na kafe na temat film o Namysłowie dla ludzi o mocnych nerwach i zobacz filmik