Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz niemogie moje zycie to cierpienie chce umrzec

Polecane posty

Gość gość

Dzis dzis dzis chce w koncu zdechnac czuje ze cos chce mi rozwalic leb juz niemogie wiem ze momento smierci to bedze najprzyjemniejszy momento w moim zyciu

Gość gość
tez tak mialam poszlam do lekarza. depresja, ale teraz po 3 latach leki powoli pomagaja nic tu wiecej nie opisalas wiec jak ci pomoc?

"po 3 latach leki zaczęły pomagać" Pocieszyciel z Ciebie z******ty. Proponuje spróbować heroiny, pomaga natychmiastowo, ewentualnie jakieś leki opiatowe, byle nie psychotropowe z opiatami, bo te ryją mózg.

Gość gość
Niewiem co mi jest ja niechce pocieszania ja chce smierci to jedyne lekarstwo ani heroiny ani zadnego dzadostwa chce umrzec juz niemogie

Gość gość
Chce zdechnac zdechnac zdechnac .....slyszycie

Gość gość
Nie ma takiego probleu, którego dorosły człowiek nie zniesie. Pomyśl lepiej, że niektórzy mają gorzej od ciebie np.maltretowane dziecko przez rodziców alkoholików.

Gość gość
Mogie tez pomyslec ze niektorzy maja lepiej np o i tanto liczy sie fakt ze powinienem zdechnac zdechnac i zdechnac

Gość gość
nie pragnij śmierci gdyż śmierci nie ma , jeśli samowolnie przyczynisz się do śmierci to tam na tamtym świecie czekałoby na ciebie 1000 razy więcej cierpienia i wieczna ucieczka przed złymi duchami o ile nie gorsze miejsce piekło , gdzie nie ma nadziei. Tutaj na ziemi jest miejsce gdzie masz się odnaleźć. Obejrzyj sobie film typu : życie po życiu , na youtubie.

Gość gość
Ksiezniczka, znowu ci odbija alkoholiku?:D