Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaWW

Dlaczego Lewandowscy jeszcze nie mają dzieci

Polecane posty

Gość KasiaWW

Ja uważam że już najwyższa pora. Anna L. powinna mieć już dziecko, bo ma już 28 lat, to jest wiek w którym powinna mieć już dziecko. Myślę że to dziwne, nie wiem dlaczego nie mają skoro już są po ślubie i mają tyle lat. Powinni już mieć.

Gość gość
Karierowiczki Lewandowska i Chodakowska nie będą mieć dzieci bo zarabiają ciałem, ciąża to dla nich życiowa tragedia. Szkoda tylko że są wzorem dla młodych dziewczyn, bo tego nie rozumiem.

Gość gwoli wyjasnienia
A od kiedy to srodowisko decyduje kiedy jest czas na dziecko ? :D Wyluzujcie! Kazdy odpowiada za swoje zycie, wiec wy tez zyjcie swoim. Za 10 lat tez bez problemu moze ona urodzic dziecko, ale to tylko i wylacznie jej sprawa.

Gość gość
A po co im dzieci, skoro ojca nie ma praktycznie w domu?

Gość gość
a hooj cie to obchodzi? Powinna mieć bo co? bo takie tępe garotłuki jak ty napłodzily się zaraz po dwudziestce, do niczego innego niz do mopa i rozkładania nóg się nie nadają i one niby wyznaczają standardy? :D

Gość KasiaWW
Powinna mieć bo dzieci sie ma w wieku 20-25 tak było jest i będzie i tak mają kobiety najlepsze lata płodne

Gość gwoli wyjasnienia
Moze to i sa najbardziej plodne lata ale to nie znaczy, ze kazda kobieta musi w tym czasie urodzic dziecko. Kapujesz roznice? :D Tylko tyle ci Mama powiedziala?

Gość gość
Ooo Boszszsze,przeciez dzis kobiety rodza coraz póżniej a ta wyskakuje,że 27-28 lat to juz chyba prawie stara hehe.

Gość gość
Bo chcą się nacieszyć życiem, skorzystać ile mogą na karierze. Nic nam do tego, nawet jak nigdy nie będą mieć dzieci to ich sprawa.

Gość gość
Dzieciate zawsze chcą żeby przypadkiem nikt nie miał lepiej niz one. A może Lewandowscy nie chcą dzieci? Ich sprawa. Nie możecie znieść, że ktoś potrafi sie obejść sie bez tego co wy uważacie za normę i konieczność. Większość matek zwykle namawia bezdzietne dziewczyny do macierzyństwa, opowiadają jak to cudownie często nie wspominając o wyrzeczeniach itp, a tak na prawdę kłuje w oczy to, ze mają bardziej beztroskie życie w którym najważniejsi są oni sami. Kobiety takie jak Lewandowska czy Chodakowska nie potrzebują dodatkowego wypełniacza czasu i maskotki, bo nie oszukujmy sie dla wielu kobiet dzieci to taka zapchaj dziura w ambicjach i planach na przyszłość. W koncu lata lecą, a nikt nie ma prawa powiedziec ze nic nie osiągnęły no bo przecież urodziły dziecko! Czasy sie zmieniły.

Gość tik tak tek
Dlaczego dzieci nie maja?Bo Robertowi nie staje przy niej.Wcale super ładna nie jest ani zgrabna tez nie jest,wypowiada sie fatalnie ,mądrzy sie i te morały na temat diet,ona nie jest lekarzem.Zupełnie nie rozumiem po co programy telew.ja zapraszają .Taka wiedze to każdy z książki może przeczytać. W dodatku naśladuje Chodakowską,tak mówi moja żona.Brak pomysłu na siebie.Drętwa baba.

Gość gość
Jeśli A. Lewandowska miała by dziecko to wiadomo, że nie z Panem Robertem bo jego nie ma ciągle w domu :(

Gość gość
a Chodakowska czemu nie ma dzieci

Gość gość
Bo wychudzona i zajść w ciążę nie może.

Gość gość
najwyższa pota to na to, by autor topicu i im podobni zaczeli interesowac się WŁASNĄ rodzina i własnymi problemami, a nie plotkowac i obmawiac innych. Pies wam d**e lizał, co robi Lewandowska czy innna cichopek, popatrzcie na własne IDEALNE zycie i zajmijcie się wreszcie sobą , zamiast pierdoły wypisywac. polacy to jednak okropny, ZAWISTNY , złosliwy naród. Bywaja wyjatki, ale gubia sie w tej masie obmawiaczy i złosloiwców, zaglądajacych do cudzego koryta. Zajmijcie się może własnymi D****I!!!

Gość KasiaWW
28 powinni mieć dzieci już później będzie za późno

Gość gość
A może maja problemy jakieś? Może próbują a ona nie może zajść?? Pomyśleliście o tym? ja nie wiem dlaczego wszyscy myślą, ze jak małżeństwo nie ma dzieci to dlatego, ze nie chcą, a nie pomyślą nawet przez chwile, ze maja problemy. Stad takie głupie pytania, kiedy dziecko itd. W ciążę nie zachodzi sie na zawołanie.

Gość KasiaWW
Powinni mieć bo wszyscy w ich wieku maja 28 lat to już dla kobiety odpowiedni czas a po 30 to juz tragedia. Powinni mieć dzieci jak nic nie wim dlaczego jeszcze nie maja

Gość gość
Chodakowska ma juz 34 lata a nie ma dzieci. Kiedy ona chce mieć dzieci? Juz dawno powinna być matką w jej wieku to juz maja 3 dzieci niektórzy.

Gość gość
Cichopek ma 2 a ma juz 33 lata super mama a inne mogą pozazdrościć super kobiecości Cichopek

Gość gość
Po co sie interesujecie życiem ludzi których nie znacie nawet? Gdyby miały dzieci to byście p*********y zaraz o tym że rozpieszczone, że ubrania markowe, że pokazówka itd. Zajmijcie sie swoimi dziećmi i brzydkimi pochwami, a nie na forum siedzicie.

Gość gość
dlaczego nie zajmiesz sie swoim zyciem, juz czas?

Gość gość
Bo musi najpierw zarobic na przyszlosc dla dziecka

Gość shiningstar
ja piernicze autorko jestes straszna kretynka to ich z****** sprawa a nie twoja kiedy ktos ma dzieci teraz kobiety rodza po 30 i to norma a moze wcale nie chca dzieci, tez ich sprawa wspolczuje marnej jakosci zycia, bo tylko takiego czlowieka frapuja osobiste, intymne sprawy obcych ludzi

Gość gość
Powinni mieć bo wszyscy w ich wieku maja 28 lat to już dla kobiety odpowiedni czas a po 30 to juz tragedia. Powinni mieć dzieci jak nic nie wim dlaczego jeszcze nie maja

Gość gość
dawno powinni mieć bachora, trzemu nie majom

Gość gość

Gość gość
Kozuchowska rowniez bardzo rozsadnie postapila. dorobek odpowiedni mezczyzna i dziecko

Gość gość
mam 2 parę i nie mam dzieci! i nie muszę i nie chcę