Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego się ładnie ubieracie i malujecie?:D

Polecane posty

Gość gość

dlaczego nie dres i kucyk a sukienki, makijaże, fryzury? dlaczego wam się chce? dla komplementów, spojrzeń pełnych aprobaty czy dla powodzenia wśród facetów? czy czujecie sie ze sobą źle jak wasza uroda nie jest podkreslona? Pytam, bo czasem bardziej się przyłożę do wyglądu, ale traktuję to jak odskocznię, gdybym codziennie tak zwracała na siebie uwagę to bym zwariowała, jednak spokojniej mi się żyje jako szara mysz. a u was jak jest?

Gość gość
up

Gość gość
żeby znaleźć męża?

Gość gość
Dla męża , żeby mnie nie zdradził

Gość gośćblondi
żeby inne tępe suki mi zazdrościły i się gapiły tępo na mnie

Gość gość
up

Gość gość
autorko ja mysle, ze to po to, aby dopasowac sie do spoleczenstwa, bo dla wielu jest najwazniejsze zdanie innych i to, zeby inni ich podziwiali. Mi na tym nie zalezy, nie jestem szara mysza, bo twarz i figure mam ladna, ale lubie chodzic w bluzach, trampkach i bez makijazu. Nie lubie zwracac na siebie uwagi, nie potrzebuje aprobaty, komplementow, nie lubie jak faceci koncentruja sie na moim wygladzie, moj chlopak poznal mnie gdy wygladalam najgorzej jak sie dalo i laczy nas cos prawdziwego, jest lepszym facetem od tych, ktorych przyciagalam jako odpicowana laska.

Gość gość
Bo normalna kobieta ma ambicje być piękną zawsze ,nie to co autorka, godna potępienia.

Gość gość
godna potepienia. buhahahaha. picujcie sie, picujcie, nakladajcie tone fluidow, nie ukryjecie braku pewnosci siebie.

Gość gość
aby jelenia złapać aby na nich robił a one się leniły

Gość gość
ja nie lubię jak sie na mnie gapią, ,widocznie jestem za mało próżna by się tym podniecać