Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka_na100

Jaka według Was panowie powinna być kochanka idealna? :)

Polecane posty

Gość kochanka_na100

Drodzy Panowie, jaka według Was powinna być kochanka idealna? Jestem z facetem 2 lata i często się zastanawiam czego jeszcze można spróbować aby on czuł się jeszcze lepiej , chcę mu sprawiać masę przyjemności

Gość gość
Mam genialny pomysł. Zapytaj JEGO. Chcesz zadowolić mężczyzn z kafe czy swojego partnera? Jak Ci tu facet napisze, ze idealna to taka co zjada jego kupę to uważasz, ze Twój partner tak samo by uznał? Idealna to taka która wie, że męzczyźni sa różni i mają różne preferencje

Gość gość
rób to co on lubi i co ty lubisz próbuj czegoś co jeszcze żeście nie robili może wam się spodoba ja z kochankiem robię takie rzeczy że nigdy bym przedtem nie pomyślała że jestem do tego zdolna bo z mężem nie było szans na eksperymenty teraz dopiero wiem co to prawdziwy seks

Gość gość
Idealna kochanka powinna znać potrzeby faceta i być inteligentna.

Gość gość
musisz z nim rozmawiać aby znać jego oczekiwania, wiedzieć co lubi a czego nie , mądra wyrozumiała kochaj ąca stanowcza w zależności od nastroju wyuzdana lub romantyczna nie ma jednej gotowej recepty

Gość gość
Taka, która jest otwarta na nowości w łóżku i czasem sama coś zainicjuje, zaproponuje a nie tylko pyta co byś chciał teraz. I musi tego chcieć sama a nie się zmuszać - czyli musi być wyluzowana a nie myśleć jak 70% kobiet: co on sobie o mnie pomyśli?! Generalnie łatwizna - miałem takie 2 dziewczyny kiedyś - chciały próbować wszystkiego...jedna bazowała na por..nolach a druga z ksiazki Kamasutra czerpała natchnienie. Bardzo miło je wspominam mimo, że zdecydowaliśmy zakończyć naszą znajomość. Czasem jak sie spotkamy gdzies u znajomych to sie smiejemy, ze to byly zwariowane czasy :D

Gość PanDarcy
Takową długo by opisywać. Najlepiej do tego nadają się opowiadania erotyczne. W skrócie: taka co lubi to samo co my i dokłada jeszcze swoje pomysły ;-)

Gość gość
Czy Pan Darcy szuka Bridgett?;)