Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet powiedział..

Polecane posty

Gość gość

kłócilismy się i ja mu wypominalam koleżanke w której kochał się zanim był ze mna dopiero ona go olala po czym był ze mna, powiedziałam mu ,,podobala ci się bardzo" a on na to ,no i co z tego " a ja ,,nawet niezaprzeczysz" a on ,,a,po co mam zaprzeczac ? wiele kobiet mi się podoba tak samo tobie napewno wiele facetow " zabolalo mnie to bo szczerze mówiać nie zwracam uwagi na innych facetów od kiedy w nim się zakochałam..nie umialabym powiedzieć ze jakiś facet mi się podoba .. może przesadzam ale mój były powiedział kiedyś podobnie i też słyszałam.ze czym ty się przejmujesz przecież cię kocha a one mu się tylko podobają a potem dowiedzialam się ze kręci z inną za moimi plecami się spotykali.. on nie widzi problemu oczywiście..ja jakos czuje się jakby mnie od niego odepchnęło przez,to co powiedział, poprostu czuje lekką nienawiść nie wiem czemu może zazdrość nie wiem ale totalnie nie wiem co robić bo teraz ciągle będę się zastanawiac co inne mają w sobie takiego ze zwraca uwagę na nie ze mu się aż tak podobają .. może mnie wysmiejecie ale czuje jakby coś we mnie pękło..nie wiem czy straciłam zaufanie czy co..nie powiem mu o co chodzi mi konkretnie ze akurat o te jego słowa bo nie widzi on nic złego w nich więc nie chce by pomyslal ze jesrem zazdrosna aż tak o inne ze niepewna siebie ale boli mnie to :(( co radzicie? tylko proszę o wyrozumiałosc bo już tyle razy mnie faceci skrzywdzili ze to ze mam niskie poczucie wartości nie jest niczym nadzwyczajnym naprawdę

Gość gość
up

Gość gość
jestem z nadwagą i strasznie się czuję gdy mój chłopak ogląda się za szczupłymi. on mówi mi "muszę się napatrzeć bym mógł się z Tobą potem w łóżku bawić"

Gość gość
o bulwa:-o czytam Was kobiety i same problemy stwarzacie. jak nie odpowiada Tobie, przeciez nic Coebie nie trzyma z Nom. wez go olej a nie z braku laku, jak Tobie zle. jak cjcesz faceta, ktory bedzie mial na Ciebie ocjote i bedzie Ciebie konplemdntowal, to znajdz sobie faceta do luznego zwiazku.

Gość gość
znajdz se innego albo badz sama, takie cos jest niedopuszczalne. juz bylam z takim czlowiekiem s*****lem - na trzezwo nie umial nigdy przeprowadzic ze mna powaznej rozmowy, a przy zrywaniu z jego powodu (zdrada) jeszcze smial mi stawiac ultimatum - on i malzenstwo/dzieci (hahah) albo koniec z nami. jak mu powiedzialam ze papa i powodzenia w zyciu, to potrafil odszczekac, ze on ma duze powodzenie wsrod kobiet i na pewno sobie "w zyciu" poradzi. faceci bywaja smieszni i niesmaczni, nawet nie zdaja sobie z tego sprawy

Gość gość
jego byla mu sie podobala?!?!?!? jakim cudem?!??!?!?! przeciez ludzie nigdy sie nie wiaza z nikim kto im sie podoba!!!! a ty z nim jestes z powodu jego fiu/ta czy portfela??? jak staniesz sie jego byla, a z takim idiotycznym, go.wniarskim, toksycznym i histerycznym podejsciem mozesz byc byłą całkiem szybko, to moze sie debil nauczy, by przyszlej lasce powiedziec ze ty bylas tak paskudna, ze patrzec na ciebie nie mogl.

Gość gość
wiele kobiet mi się podoba.. nigdy bym facetowi nie powiedziala ze bedac z nim i tak wielu facetow mi sie podoba, ale to ja jestem :D poza tym moi byli staja sie dla mnie aseksualni, ani mnie grzeja, ani ziebia, wiec jakby sie ktos spytal mnie, to raczej bym nie powiedziala ze mi sie bardzo podobali, bo to zbyt abstrakcyjne w danej chwili dla mnie- bylo to baardzo dawno temu i mój gust poszedł juz w innym kierunku, staje sie coraz bardziej swiadomy :P facet jak facet, przewaznie p************ety bez chwili zastanowienia

Gość gość
Ale z Ciebie idiotka. Ja swojego chlopaka kocham i on mnie. Oboje mowimy sobie od czasu do czasu ze ktos tam jest ladny itp. Zawsze potrafię do niego skomentować jak fajna dupa przechodzi. A jestem kobieta. Nie rozpaczam z byle powodu. Milosc jest ale cenie swoją wartosc. Moze Ty tez sie naucz? W życiu bym nie chciała miec takiej histeryczki za kobieta