Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 11, 2016 Rozumiem. 11:15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 11, 2016 W środę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 11, 2016 Jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 12, 2016 Nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 12, 2016 To może jutro o 10:30? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 12, 2016 Będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 13, 2016 Uśmiechnięta buźka :-) miała być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 14, 2016 W rewanżu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 15, 2016 Hej, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2016 sramtatatammmmmm!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 15, 2016 111502 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 16, 2016 Będę wiedział w pon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tussia Napisano Kwiecień 17, 2016 Kung Fu Panda 3 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/twKkung-fu-panda-3 >>>http://ma0.pl/r/twKkung-fu-panda-3 >>>http://ma0.pl/r/twKkung-fu-panda-3 Animowany film o nowych przygodach pandy Po, mistrza wschodnich sztuk walki. Dwie wcześniejsze części serii przyniosły w sumie niemal 1,3 miliarda dolarów wpływów światowych. Po spotyka swego dawno zaginionego ojca i obaj wyruszają do sekretnej krainy pand, gdzie poznają nowych, przezabawnych bohaterów. Gdy nadprzyrodzony złoczyńca Kai zaczyna pustoszyć całe Chiny, pokonując wszystkich mistrzów kung fu, Po musi dokonać niemożliwego – wytrenować całą wioskę swych rozbrykanych, niezdarnych współbraci, by utworzyli drużynę niepokonanych Kung Fu Pand! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 18, 2016 Niestety, w tym tygodniu nie mogę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 18, 2016 Takie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 23, 2016 Dostałem pracę...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 23, 2016 Co to oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 23, 2016 I gratulacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 25, 2016 Dziękuję, dziś zaczynam - w dużym mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 25, 2016 Życzę Ci zatem powodzenia tego pierwszego dnia. Szkoda tylko, że nawet słowem nie wspomniałeś o swoich planach. Wszystkiego dobrego, trzymam kciuki, żeby wszystko się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 25, 2016 Dzięki. Wszystko wydarzyło się w zeszłym tygodniu, nie było planów, to i nie było o czym mówić. Padła szybka propozycja, 24 h na zastanowienie i pracuję. To znaczy dziś latam z papierami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 25, 2016 Rozumiem, to jeszcze raz szczerze gratuluję i trzymam kciuki za pomyślność całego przedsięwzięcia. Mam nadzieję, że będziesz się spełniał zawodowo, oraz że odnajdziesz się w nowym środowisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 25, 2016 Dzięki, chociaż to tylko na 3 miesiące, na zrobienie konkretnej pracy, kontrakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 25, 2016 Cieszę się i trzymam kciuki, powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 26, 2016 Jak tam pierwszy dzień w pracy? Wszystko dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 26, 2016 W porządku, muszę dużo czytać i przeglądać dokumentację. Przez pierwszy miesiąc uczę się firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 26, 2016 Świetnie. To masz co robić. Będziesz miał wypełniony czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 28, 2016 Hej, co słychać, jak nowa praca? Wszystko dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 29, 2016 Nie mam dawnej biegłości, stąd muszę włożyć więcej pracy, żeby dorównać do oczekiwanego poziomu. Widzę już jednak światełko w tunelu, wyrabiam się. Tak mi się przynajmniej wydaje :). Nie mam majówki :( Muszę nadrabiać, gonić, gonić. A u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 29, 2016 Cieszę się, że dobrze Ci idzie, że masz zajęcie i zacząłeś spełniać się zawodowo, mam nadzieję, że ta praca daje Ci satysfakcję :-) U mnie dom i praca, cały czas to samo. Wyjeżdżam na całą majówkę, wracam we wtorek, w środę do pracy, a potem znowu weekend. Może Ty też trochę odpoczniesz, może uda się znaleźć chwilę dla siebie, życzę Ci tego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach