Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet chcial 'pożyczyć' odemnie na taksówkę, śmiech na sali

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj pojechał na to swoje zadoopie, nie sprawdził transportu, siostra chciała coś od niego, żeby był na czas. Zadzwonił na taxi i mu powiedzieli, że 150zł bedzie go kosztowac ta podroz na to jego zadoopie. Spytał: "pożyczysz mi połowę? Ja ci oddam" a ja na to, ze dostal wyplate. Skarzył sie, ze musial porobic oplaty. No ja prdl :D Nie dziwne, ze coraz mniej z nim sypiam.... Czy w kazdym zwiazku na poczatku jest milo a potem jest przepychanka o pieniadze ?

Gość gość
Aleś ty głupia.. Prymityw istny

Gość gość
Tak,bo z czasem on oczekuje darmowego seksu,a kasę gromadzi na nowa dzivke albo na swoje przyjemności.

Gość gość
Madry koleś, chciał kase od d****** brawo dla tego pana, podziwiam takich ludzi, mam nadzieję że wypiję z nim kiedyś browarka :)

Gość gość
Ode mnie! Analfabetko :D

Gość gość
odemnie sie pisze

Gość gość
Z jego zadoopia trudno sie wydostac :D to moze juz da mi spokoj, i nie bedzie zawracal doopy , pytal sie czemu nie chce z nim jechac, na jego zadoopiu nie ma NIC, ale bym sie nudzila jprdl To juz niepierwszy sygnal skapstwa, hehe, niech sobie wezmie jakas wsiure od siebie z zadoopia Jego stara ciagnie ze sponsoringu, widac to rodzinne :D

Gość gość
Dobrze zrobilas autorko, ze nie dalas. Ty oplat nie masz wcale :D

Gość gość
autorko jaki masz problem? Bo czytałam kilka razy i nie wiem o co Ci chodzi w czym sedno.

Gość gość
"gość dziś odemnie sie pisze" xxx chyba u ciebie na wsi

Gość gość
Odemnie jest poprawne, lecz po reformie ortografii powstało ode mnie, puhar czy módz też jest poprawne. Zresztą kto dużo czyta ten wie.

Gość gość
odemnie, odciebie, odnas, odwas --> to sa poprawne formy? hahaha idź sie leczyc

Gość gość
ja dostałam odcioci fajny prezęt i odwójka tesz

Gość gość
to słowo też istnieje:/ na google wynik "około 492,000" niemożliwe aby tylu było dyslektyków

Gość gość
każde słowo istnieje, zwłaszcza w googlach tępa dzido, daj na takse swojemu chłoptasiowi a potem nadstaw mu d**y za darmoche, do tego sie tylko nadajesz :O

Gość gość
każde słowo istnieje, zwłaszcza w googlach tępa dzido, daj na takse swojemu chłoptasiowi a potem nadstaw mu d**y za darmoche, do tego sie tylko nadajesz :O

Gość gość
Ta, optymistka. Wiesz ilu facetów mówi "poszłem, wziełem"? Wiesz ilu ludzi pisze "on", "jej", "dziewczyna", "ja" "oni" itp wielką literą, wcale nie pisząc o Bogu, tylko o człowieku? Wystarczy przeczytać trochę wpisów na forach i stronkach do umieszczania historyjek. Też ktoś mógłby stwierdzić, że skoro "Oni" piszą w ten sposób, to jest to poprawnie. Wg słowników należy pisać "ode mnie", by było poprawnie.

Gość gość
Przeczytaj se Krzyzakow, tam jest odemnie

Gość gość
Pomyśl se, że tam jest wiele słów w takiej formie, w jakiej dziś uznawane są za niepoprawne. Poczytaj se słownik. Taki aktualny, nie sprzed kilkuset lat.

Gość gość
to takiemu z zadduuupia rozkładasz nogi zdziro !!

Gość gość
Odemnie jest poprawna forma

Gość gość
No wiem, masakra, umowie sie z miastowym

Gość gość
:D:D

Gość gość
w dodatku zapytał sie czy pojade z nim bo u niego krowy nie były dojone dwa dni i chciał żebym zebrała od krów mleko na wtorek do płatków dla niego

Gość gość
Moim zdaniem powinniście zapłacić na pół za taxi, 150 zł to dużo. W końcu jesteście partnerami, a Ty pewnie wciąż oczekujesz, że on ma zawsze płacić w kawiarni, knajpie, kinie itd, a Ty tylko na swoje waciki wydajesz. Jak facet raz chciał żebyś się do czegoś dorzuciła (w końcu to był Wasz wspólny czas), to wielkie oburzenie jak on śmiał. Związek nie polega na wiecznym byciu księżniczką. Pora zajść z piedestału i spojrzeć partnerowi w oczy. Zresztą jak Ty się o nim wyrażasz? Widać, że go nie kochasz, więc po co z nim jesteś? Sponsoring, dobry seks, facet dobrze się prezentuje?

Gość gość
To autorka ma dodawac do interesu? :D