Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach które uprawiają seks przedmałżeński

Polecane posty

Gość gość

Nie macie obrzydzeń do takich osób?

Gość gość
Nie, bo równie dobrze seks przedmałżeński może być narzeczeńskim. :D

Gość Dorregray
Nie. Przecież to jest normalne. Jak można wziąć ślub z kimś z kim się nie spało nigdy. Nigdy w życiu bym na to nie poszła.

Gość gość
Jest 21 wiek nie 19, jakbys nie zauwazyl. Kazdy uprawia seks. Przestan z du/py robic oltarz bo tylko sie osmieszasz takimi pogladami. Wolno ci je miec, oczywiscie ale sa zalosnie zacofane. Tylko ci wspolczuc bo nawet nie zdajesz sobie sprawy z wlasnych ograniczen.

Gość gość
Dorregray dziś To nie jest normalne a wręcz zezwerzęcenie i braku szacunku do swojego ciała

Gość gość
nic

Gość Dorregray
Ale to jest twoje zdanie. Masz do niego prawo, ja mam prawo się nie zgodzić. Póki co, ludzi myślących jak ja jest więcej. Na szczęście.

Gość gość
Nie wszystkie chcą wychodzić za mąż, a tez mają swoje potrzeby.

Gość gość
Dorregray dziś To nie jest normalne! Miłość a seks to dwie różne sprawy

Gość gość
a jak masz te nocne polucje i orgazm to jaki to typ jest orgazmu

Gość Dorregray
Chyba dla ciebie.

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że jeśli twoja małżonka odkryje w sobie dominę, to dasz sobie wsadzić dildo w tyłek i będziesz z radością lizał jej stopy?

Gość gość
Dorregray dziś dla normalnych i szanujących się ludzi dla który ważna jest miłość. Kobiety się wypowiadały w tematy i co niektóre śmieszą to łączenie seks z miłością

Gość gość
Naprawde uwazasz ze seks jest obrzydliwy a jak ksiadz wypowie pare zdan to zmienia sie w swietosc? Idz na terapie.

Gość gość
a ty autorzejak to widzisz ... chcesz kupic kota w worku . a co jesli okaze sie po slubie ze twoj facet ma mikropenisa, zerknij jak ta choroba wyglada. albo jak przyszła wybranka ma jakis problem i sex nie bedize mozliwy. tylko w celach reprodukcyjnych. i co wtedy ? rozwód ? takie to chrzescijanskie. ? moim zdaniem kazdy przed slubem powinien miec mozliwosc zamieszkania ze soba przynajminej przez dwa lata.

Gość gość
gość dziś Nie jestem zbokiem jak wasi faceci. Pozdrawiam

Gość gość
Zenada, ze istnieja jeszcze ludzie o takich pogladach, ze kosciol im wyprał mozg kompletnie. Mozliwe to bylo kilkaset lat twmu jak nie bylo dostepu do innych zrodel infoenacji. Ale teraz-- niewiarygodne. W Europie. W 21 wieku.

Gość julka_koszulka
Ja czekam do ślubu i nie obchodzi mnie zdanie innych osób /:

Gość gość
Seks musi byc fatalny z osoba ktora go uwaza za obrzydliwy. Jedno wielkie zakompleksienie

Gość gość
"Zenada, ze istnieja jeszcze ludzie o takich pogladach, ze kosciol im wyprał mozg kompletnie. Mozliwe to bylo kilkaset lat twmu jak nie bylo dostepu do innych zrodel infoenacji. Ale teraz-- niewiarygodne. W Europie. W 21 wieku" xxx no ale widzisz, że jest to możliwe, zwłaszcza na kafe, autor to kompletny oszołom albo zwykły troll, ja mam bekę, jak czytam takie farmazony, przecież to nawet ciężko na serio brać :D

Gość gość
Czekaj, jasne wolno ci. Bedziesz potem zalowac jak cholera ze wczesniej nie przetestowalas. Ale jak sobie poscielesz tak sie wyspisz.

Gość gość
gość dziś Badania naukowe co innego mówią? jak to wytłumaczysz?

Gość gość
gość dziś Dziewictwo jak prawictwo to szacunek do swojego ciała! Takie osoby jako jedyne się szanują jak trzymają cnotę aż do ślubu. Niedopasowanie to mit który zostały wiele razy obalony.

Gość julka_koszulka
Dlaczego tak nienawidzicie osób które nie tolerują seksu przedmałżeńskiego? Normalna osoba by to zignorowała i zajęła sie własnym życiem, to tak jak byście nie byli pewnie swoich poglądów? So?

Gość gość
Im dłużej czekasz z seksem tym zwiekszasz szanse przetrwania związku.

Gość gość
gość dziś Pudło słonko, nie mam faceta, bo mam ciekawsze priorytety - podaję jedynie przykład na to, jak może się skończyć kupowanie kota w worku, a zdarzają się kobiety, które lubią dominować i co wtedy zrobisz? Myślisz, że dziewice to takie stereotypowe grzeczne, bojące się słowa penis itd.? Albo inny przykład - małżonka ma pochwicę, lub będzie chciała 4 razy w tygodniu, a Ty 4 razy w miesiącu.

Gość gość
gość dziś A jeśli nie uznaję ślubu?

No chyba nie wybierasz męża/żony po tym jak często się bzyka. Zresztą to się może zmieniać.

Gość Dorregray
Ja nie mam faceta, bo mi niepotrzebny do szczęścia. Uprawiam seks jak mam ochotę, nikt mi nie wylicza. I nie wyobrażam sobie związku ze świętojebliwym prawikiem.

Gość gość
hehe pochwica - pierwszy raz słysze o takie chorobie. a słyszałas o mikropenisie. wajha o wielkosci 2-3 cm w stójce. dramat.