Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapalenie gardła u małego dziecka

Polecane posty

Gość gość

synek ma 2,5 ma zapalenie gardła, przed światami go złapało i nie przechodzi lizaki nie pomagają, tantum varde też, co mogę jeszcze spróbować?

Gość gość
Może to angina, lepiej idź jeszcze raz do lekarza. U mojej córki przy infekcjach gardła pomaga lactoangin, który szybko łagodzi ból. Sprawdza się również przy infekcjach dziąseł i aftach. Spray ma dobry smak, mała przy psikaniu nie marudzi.

Gość gość
Hascosept mojej córce jak miała 3 miesiące pryskalan hascoseptem i dostała sterydy do inhalacji

Gość elelelv
Bardzo skuteczny jest gardimax, zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Można go kupić pod różnymi postaciami. Dla takiego maluszka może być syropek albo spray o mocniejszym działaniu. Dokładne informacje to możesz przeczytać na http://gardimax.pl/ . Podany jest zarówno skład jak i dawkowanie w zależności od wieku dziecka. Myślę, że to chyba najskuteczniejszy dostępny bez recepty lek na gardło.

Gość gość
mój Kacperek ma 6 lat i dawałam mu na kaszel i ból gardła pastylki do ssania helsi bo to miałam w domu, kupiłam dla siebie ale można go podawać dzieciom od 4 roku życia mi pomaga Kacperkowi też pomogło także jest ok : )

Gość marysia28
Polecam konsultacje w medicus dcl. Wyleczyliśmy tam zapalenie gardła naszego malucha