Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne jest, żeby młodzi ludzie poznawali się przez Internet.

Polecane posty

Gość gość

Czy czat telefoniczny , chodzi mi o ludzi w przedziale 17 26 lat , no ja muszę tak robić :-(, po prostu boję się, że zostanę zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu , bo nie mam kolegów, koleżanek, dziewczyny.

Gość gość
dlaczego żałosne? tak poznałam miłość mojego życia 17 lat temu

Gość gość
Ja poznałam męża przez internet. Inaczej bym go nigdy nie spotkała. A żałosne to są takie tematy, a nie to, jak powstają więzi międzyludzkie. Jeśli są prawdziwe i trwałe, to tylko cię cieszyć.

Gość gość
To nie żałosne a nawet całkiem wygodne... Łatwiej i szybciej można poznać wiele osób. Ja na przykład kilka razy spotkałam się z osobami z forów o konkretnych tematach więc mieliśmy wspólne zainteresowania. Bo niestety nie każdy ma hobby poprzez które może kogoś poznać. Osobiście kocham jazdę na rowerze i majsterkowanie a przecież zwiedzając okolicę nie będę ot tak ludzi zaczepiała :D W zawodach żadnych nie biorę udziału. A na forach luźna gadka i na wspólną przejażdżkę się umówić można.

Gość gość
gość wczoraj ciekawy z Ciebie mężczyzna

Gość KingaStefankaFanka
Lepiej tak, niż tak jak 100 lat temu, kiedy ktoś musiał Cię komuś przedstawić, żeby zapoznanie w ogóle było możliwe bo inaczej nie wypadało :p