Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak się ciągle do mnie przymila

Polecane posty

Gość gość

i chce, żebym go drapała po głowie albo masowała plecy ale sam co najwyżej robi mi herbaty i gapi się wtedy na mnie jakbym miała z tej okazji dostać orgazmu. Poprzedni był nie lepszy. Poza tym świetnie mi się z nim rozmawia i spędza czas ale jeżeli chodzi o fizyczność to czuję się jak jego prywatny przedmiot do przyjemności... Raz nawet z tego głupia kłótnia wyszła bo ja byłam strasznie zmęczona po 3 egzaminach w jeden dzień i chciałam szybko zasnąć, a ten nie dawał mi spokoju i życzył sobie żebym mu plecy pomasowała i wtulał się we mnie. Usiadłam i zaczęłam płakać jak małe dziecko z bezsilności i rozpaczy. Byłam za przeproszeniem k***wsko zmęczona a ten myślał tylko żeby mu plecki pomasować nosz... Czy mężczyźni tacy są czy ja wybieram sobie takie specjalne przypadki? I co z tym robić? Nie jestem asertywną osobą :(

Gość gość
co wy kutwa z tymi masażami dzisiaj na tym kafe...

Gość gość
rozmawiac rozmawiac ale uwazaj jesli naprawde jest tak jak czujesz to nie wrozy dobrej przyszlosci

Gość gość
Koleżance już dvpy nie masujesz autorko?:-D

Gość gość
Nikomu d**y nie masowałam :O

Gość gość
A dlaczego nie wróży to dobrej przyszłości? Czy dostrzegasz w tym zagrożenia i dalej idące konsekwencje? Ja widzę obecny problem ale co dalej z tego może być, nie wiem.

Gość gość
To uśmiechnij się :-D Co do twojego to nie jest wyjątkiem. Również lubię być tak traktowany, ale zawsze odzwzajemniam to ;-)

Gość gość
dlaczego nie wrozy to dobrej przyszlosci bo pan nie odwzajemnia tego a ponad to chce byc masowany nawet jak ona pada na twarz ze zmeczenia to wiele o nim mowi myslisz ze to sie zmieni po slubie na lepsze?