Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Satan8

Mam 16 lat i chce zmienic swoje zycie na lepsze

Polecane posty

Moje zycie polega na szkola,dom i nic wiecej.Co mam zrobic w tym kierunku zeby bylo lepsze?

Gość gość
Ja jestem dwa lata starsza od Ciebie, i mam podobnie.

Gość Gothic
Znajdź pracę i uzyskać finansową niezależność od rodziców. Ogólnie wokół tego wszystko się kręci. A potem to już możesz robić co zechcesz.

Gość gość
i pisząc to tutaj nic nie ugrasz za niski poziom chcenia

Gość Gothic
Ja mam 29 lat i mam tak samo jak wy, tylko że ja już nie chodzę szkoły. W latach 2007-2010 zrobiłem licencjat (studia I stopnia) i tyle. Na codzień słucham na laptopie niemieckiej muzyki elektro-gotyckiej (grupy Blutengel), elektro-punk (grupy Santa Hates You), a ostatnio utworu "Honour" grupy VNV Nation. Podoba mi się również niemiecka składanka elektro-house z 2012 roku (z tą dziewczyną siedzącą na schodach).

Gość gość
Zmienic brzmi wieloznacznie po co masz zmieniac? jak np.interesujesz sie czyms kup sobie to co sprawi ci przyjemność Mnie np.ciekawi muzyka i pragne kupic sobie ukulele nw chyba ze 100zł kosztuje Nie wiem czy cie to interesuje ale właśnie pragne cos zmienic u siebie .Dla innych może byc to smieszne.Ale niech sie smieja.Wazne ze ja to chce,nie nie mam ukulele zbieram na nie ;') Zmiana na lepsze wewnarz siebie jest najlepsza wersja .Badz soba ,spełniaj swoje marzenia ,rób to co pragniesz,to co kochasz i nie pozwol nikomu,zeby ktos decydował o tobie co umiesz a co nie.Po prostu bądz szcześliwy,a zmiana sama przydzie! Pozdrawiam i buziakii dla Ciebie !! ;**