Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zostac samotna matka

Polecane posty

Gość gość

Chce swiadomie zostac samotna matka, mam 34 lata, tak szukalam i bylam w zwiazkach ktore nie wypalily, bylam praktycznie caly czas z kims nie szukalam ksiecia z bajki absolutnie, jednak wyszlo jak wyszlo. Juz nie mam sily szukac dalej. Po prostu sie poddalam. Bardzo pragne miec dziecko. Wiec prosze mi nie mowic zebym sobie ten instynkt kory mam od kilku lat wsadzila gleboko albo o nim zapomniala bo nie kazdemu jest dane miec dzieci. Albo to zeby sie nie poddawac i dalej szukac faceta i ojca itd Ja juz nie mam sily i nie bede szukac na pewno a kota nie zamierzam sobie kupic.

Gość gość
tez o tym mysle, kiedys, jak mi finanse pozwola.

Gość gość
Bardzo pragne dziecka a wiem ze nie znajde nikogo z kim bede mogla go miec wiec dlaczego mam po prostu nie miec dziecka ? mam sobie kupic kota w zamian i wozic w wozku?

Gość gość
bo nie mam szczescia do zwiazkow

Gość jołki_połki
faceci nie są debilami i każdy facet , nawet jeżeli nawet jest budowlańcem z zawodu to chociaż ma minimalną wiedzę na temat polskiego prawa i nawet, jeżeli zaciążysz z jakimś budowlańcem to w papierach będziesz musiała podać nazwisko Ojca dziecka , inna piłka , jeżeli się nie przyzna do ojcostwa to wtedy SĄD nakazuje aby dziecku wykonać badania DNA , Ojca dziecka znajdzie Policja, Prokuratura , prawnie jest wiele możliwości , w końcu znajdą i z przymusu będzie musiał płacić Alimenty nawet , jeżeli nie chcesz żadnych Alimentów , Komornik też się przyczepi do faceta i na wiele lat będzie facet ugotowany przez Komornika , więc polskie prawo działa na rzecz dobra dziecka i góówno masz do powiedzenia w Sądzie rodzinnym, że chcesz wychować dziecko sama , Ojciec dziecka będzie zawsze poszukiwany nawet listami gończymi rozesłanymi wszędzie , takie prawo i na podstawie prawa masz prawo faceta dobić i skazać na DWA lata więzienia za odmowę płacenia alimentów i facet pójdzie do pierdla ale żadnego faceta nie zmusisz nawet na siłę aby został ojcem dziecka nawet w czasie bzykania lub igraszek miłosnych

Gość daj się zalać nieznajomemu
Idź do klubu, wyciągnij jakiegoś badboya i daj się zalać, nawet nie pytaj o jego imie. Jak nie zaciążysz to powtórka na następny weekend, aż do skutku. Bardzo praktyczne podejście i zero kosztów. Przy porodzie podajesz ojciec nie znany, bo taka prawda.

Gość gość
niemam dziecek i chetnie podleje spragnioną panienke a nawet kilka ;-)

Gość gość
temat prowo, ale... wiem że jest masa idiotek, które w imię zaspokojenia wścieklizny macicy gotowe są skrzywdzić dziecko i wychować emocjonalną kalekę :o

Gość gość
niech pani nie zapomina , że jest wielu facetów którzy marzą o miłości platonicznej przed ślubem i o białej sukni u narzeczonej no i przed ołtarzem zawartym. Jak pani na to zwróci uwagę to szybko znajdzie ciebie szczęście małżeńskie .