Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłem projekt domu wykonawca sie załamał ale powiedział ze da rade

Polecane posty

Gość gość

zmieniłem kilka motywów działke mam prostokątną , wyrzuciliśmy oczko wodne w domu, inne będzie ogrodzenie ale tez niewidoczne , wykończenie podobne głównie gres i kamien , basen będzie choć po sezonie z wiatą przykrywany rozsuwaną http://www.archdaily.com/480376/temozon-house-carrillo-arquitectos-y-asociados/5305f3d8e8e44ed91b000004-temozon-house-carrillo-arquitectos-y-asociados-photo

Gość gość
w umowie będzie zakaz ze przez 5 lat nie wystawi podobnego w mojej okolicy i zakaz umieszenia na jego stronie realizacji projektu

Gość gość
moze byc, choc z zewnatrz wyglada troche jak banan

Gość gość
wbrew pozorom będzie to tani dom , polecimy z gotowych płyt , dużo szkła , wykończenie pójdzie sporo ale gres i kamien będę miał tanio z firmy kolegi basen tez mi zrobi kolega ,ogród koleżanka wszyscy liczą ze na ten projekt będą mieć nowych klientów

Gość gość
coś ty piwnica to 100 tys dodatkowo a poza tym 1,7 ml to za dużo ja zrobię taniej

Gość jołki_połki
Projekt domu Aida piękny dom i prawdopodobnie dałbym radę wybudować samodzielnie , czyli metodą gospodarczą , chociaż dach będzie piekielnie trudny do wykonania ale jest do zrobienia , porządne fundamenty trzeba zrobić i będzie dom na 300 lat ! natomiast PROJEKT 1 to nie jest dom na polski klimat , dom praktycznie zbudowany ze stali , widać te ogromnej wielkości dwuteowniki , niczym nie podparte i przy takich rozpiętościach muszą być zespawane , tony żelastwa poukładane jak klocki , jedno na drugim i tony szkła , bardzo drogi dom pod względem budowy, ogrzewania, konserwacji i minimalny wstrząs tektoniczny spowoduje, że wszystkie okna będą do wymiany , strach w czymś takim mieszkać

Gość gość
żel beton wytrzyma wszystko a ten twój projekt dach mnie załamuje takie dachy są dobre na wsi ja musze mieć funkcjonalny

Gość jołki_połki
jeżeli nie znasz pojęcia 'klawiszowanie' to nie mamy o czym dyskutować !

Gość gość
Dom Aida przekoszmarny, straszne bezguscie, jak pieczara dla krasnoludów.

Gość gość
to chata dla wieśniaków

Gość gość
Dla trolli :D

Gość gość
boze jakie koszmarki :(

Gość gość
21:18 Faktycznie jak z disneylandu :o

Gość gość
mi się podoba dom autora ale projekt francuski chyba więc wątpię że prawdę pisze :D dom drugi to ohydztwo jakieś fuj

Gość Gruszka94
Chyba jednak trochę przesadzacie. Wcale nie są takie złe te projekty. Ja sama z chęcią bym zamieszkała w domu, który wygląda jak te z linków. Wiem, że dzięki technologii http://www.mmdiament.pl/wiercenie-betonu można już robić naprawdę wymyślne kształty budowli, więc nie powinno być z tym problemu :)

Gość gość
Ludzie się przyzwyczaili do typowych domkow z daszkiem i gankiem nie?.... pojedzcie sobie do niemiec albo do szwecji to zobaczycie jakie są domy nowoczesne. Ja mam też nowoczesny dom i do niego musiałem dobrac nowoczesne ogrodzenie . Znalazłem takie w www.ogradzamy.com.pl .

Gość laika5
ja tam wolałam zeby jedna firma zrobiła mi i projekt i budowę.. wtedy nie ma problemów żadnych. u nas to było DD Projekt z Krakowa. Dom na pewno dużo barziej standardowy ale mejsce do mieszkania ma być miłe i przytulne moim zdanie.