Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mojemu chłopakowi nie staje?

Polecane posty

Gość gość

Mam duży i dość wstydliwy problem. Otóż z chłopakiem jesteśmy od ponad pół roku razem i coraz bardziej zaczęliśmy się do siebie zbliżać w sferze intymnej. Jednak podczas pieszczot mojemu chłopakowi zwyczajnie nie staje. Ocieramy się o siebie, pokazuję mu co nie co, a tutaj nic zero ani razu. Chcę dodać, że mój chłopak ma 19 lat i jestem jego pierwszą partnerka. Ja osobiście już miałam wcześniej chłopaka i te rzeczy nie są dla mnie nowością, jednak zawsze mój były miał przy mnie erekcję i zdążyło mi się też kilkukrotnie niechcący sprawić, że mojemu najlepszemu przyjacielowi stanął (np. kiedyś mieliśmy wojnę o pilota i jako, że jest ode mnie o wiele większy i silniejszy postanowiłam zacząć go łaskotać, żeby jakoś zmniejszyć przewagę i usiadłam na nim i mu dosłownie po kilku chwilach mogła zobaczyć wybrzuszenie w jego spodniach, a Piotrek cały czerwony przeprosił mnie i pobiegł do kibla). Co powinnam zrobić? Nie wiem czy stać mnie na otwartą rozmowę o tym z chłopakiem, bo to dla mnie jest krępujące czuje się jakbym go nie pociągnęła. Byłabym wdzięczna za wszelkie rady.

Gość gość
Moze miec stres w zwiazku z nieobycia w takich sytuacjach. Spróbój w inty!nej sytuacji w neglizu...sprowokowac go...dotykiem etc.Jak napisalas jestes doswiadczona wiec dziwne, ze nie potrafisz faceta pobudzic. Jezeli tego rodzaju gierki nie spowoduja wzwodu to pozostaje lekarz...A na pierwszym miejscu polecilbym szczera rozmowe. Moze wowczas wyplyna przyczyny jego niemocy.Zycze sukcesu!

Gość gość
Oczywiscie miało być "spróbuj" ;-)

Gość gość szarik
Nie ma brzydkich kobiet,tylko czasem wina brak...

Gość gość
Przyprowadź koleżankę jemu do seksu i zobacz jego reakcję. Jeśli na jej widok mu stanie znaczy, że jesteś zwyczajnie za brzydka