Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość gość

Suknia ślubna z gorsetem na zamek

Polecane posty

Gość Gość gość

Hej, bardzo proszę o odpowiedź dziewczyny, które mają już za sobą swój ślub i wesele... Czy suknia z gorsetem na zamek jest wygodna i można wytrzymać w niej całą noc? Czy gorset powinien być bardzo ciasny? Zamówiłam sukienkę, która jest lekka, wykonana z delikatnych materiałów, ale gorset jest taki ciasny... Nie wiem czy materiał rozejdzie się troche, czy powinnam się martwić?

To niedobrze jak jest za ciasny. Jeśli do wesela masz jeszcze trochę czasu, popracuj nad sobą i spróbuj schudnąc. Jeśli jednak jest to niewiel czasu, zapytaj się, czy nie będzie możliwości w cenie poszerzenia gorsetu albo wymiany na trochę luźniejszy rozmiar. Szkoda się męczyć całe wesele z czymś takim i nie będzie to komforotwy dla Ciebie dzień.

Gość gość
Takie materiały raczej się nie naciągają. Sukienka jest za mała.

Gość Gość gość
Ważę 50kg przy wzroście 162cm więc chudnąć już nie chcę... Czy miałyście w swoich sukniach gorset na zamek? Bardzo proszę o opinie na podstawie własnego doświadczenia. Gdzies czytałam wypowiedzi dziewczyn, że suknia trochę dopasowuje się i na początku nawet za ciasny gorset później jest ok.

Gość gość
wydaje mi się, że jak przy pierwszych przymiarkach czujesz się nie do końca komfortowo to nie jest najlepsza wróżba na całą noc, lepiej znajdź salon gdzie tak pomogą Ci w doborze wymarzonej sukni że będziesz mogła rzeczywiście przebawić się w niej do rana, ja swoją idealną znalazłam w salonie ślubnym Bianka i też w mojej furio paul http://salonslubnybianka.pl/kolekcje/furio/ miałam gorset a czułam się jak najbardziej wygodnie

Chcesz się wyróżniać na imprezie? Nie pozostaje Ci nic innego tylko zainwestować w elegancką i piękną chabrową sukienkę! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam wszystkim.