Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy test pozytywny przy cyklach średnio 34 dniowych

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dziewczyny proszę o wypowiedzi z doświadczenia. Jak w temacie. Kiedy wam wyszły pozytywne testy przy cyklach średnio 34 dniowych? POZDRAWIAM :-)

Gość gość
Oj nie wiesz jak funkcjonuje twój organizm, dziewczyno :-O jak masz 34-dniowy cykl, to owulacja występuje około 18-20 dnia. I tyle. Jakie znaczenie ma długość cyklu??? Przeczytaj na teście, jak bardzo jest czuły i kiedy najlepiej robić. Niektóre juz coś pokazują około tygodnia po zapłodnieniu. Ale lepiej poczekać do terminu miesiączki.

Gość gość
Tzn robiłam test wczoraj... Wyszedł negatywny :-( to był 33 dc... Cykle mam różne, średnia wartość to 34 dni. Czy jest możliwość żeby jeszcze test nie wykrył ciąży?

Gość gość
Wszystko zależy od tego, kiedy była owulacja. Ja też akurat mam cykle różne, też około 33-34 dni., czasem dłuższe, czasem krótsze. Może być tak, że jeszcze nie pokazuje nic, mimo ciąży. Ja tak miałam i to w ciąży bliźniaczej.

Gość gość
Nie wiem co myśleć bo nie dają mi spokoju mdłości i zgaga które mnie męczą... Choć z drugiej strony brzuch pobolewa więc czekam na @ ale na razie nie nadchodzi... Zwiaruje niedługo!!!

Gość gość
A w którym dniu cyklu Ci wyszło? :-) I właśnie nie wiem co z owulacja bo ból owulacyjny czułam 15 dc a dwa dni później 2 dniowe plamienia tzn śluz brązowy a później śluz plodny przez jakieś 5 dni jeszcze dlatego nie rozumiem tego cyklu :-(

Gość gość
Najlepiej zrobić test nie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki-ale jeśli wyjdzie negatywnie nie przekreśla to szans na ciąże. Wszystko zależy od terminu owulacji ( a przy nieregularnych cyklach trudna ja wyznaczyć)

Gość gość
Właśnie o to chodzi ze nie wiem dokładnie kiedy przypada dzień miesiączki obstawialam na 33 dn zrobiłam wyszedł negatywny ale nie wien czy jest on wiarygodny stąd moje pytanie do kobitek które mają takie cykle i są lub były w ciąży ;-) Za każdą odpowiedź będę wdzięczna :-)

Gość gość
Kobitki nikt nie ma takich długich cykli? :-D Hasło jesteście tam? :-D

Gość gość
Up

Gość gość
u mnie przy cyklach 35-37 pozytywny test wyszedł 31 dnia

Gość gość
W moim przypadku 2 kreski pokazały się w 30 dc (przy cyklach ok 34-36dni)

Gość gość
Pozytywny test wyszedł mi w 33dniu , ale moje cykle mają nawet do 40 dni, są bardzo nieregularne

Gość gość
To raczej szansa na ciążę nikla... :-( szkoda... :-(

Gość gość
Nikomu z was nir wyszedł test po 34dc?

Gość gość
Mi przy 34-35 dniowych cyklach wyszedł pozytywny po tygodniu od pierwszego dnia okresu którego nie było. Druga kreska była bledsza. Ale wcześniej nie robiłam wiec nie wiem jak by wyszło np w pierwszym dniu planowanego okresu.

Gość gość
Kurcze może jeszcze jest nadzieja. Bardzo bym chciała dzieciaczka... Może zrobię jeszcze jeden już 35 dc cyklu więc coś jakby było powinno wyjść ;-)

Gość gość
Daj koniecznie znać czy ujrzałaś upragnione 2 kreseczki:)

Gość gość
Niestwty dziś 35 dc. Okresu brak a test negatywny. Nie wiem co robić. Przestudiowalam wszystkie cykle ostatniego roku. Wychodzi ze @ pojawia się średnio co 34 dni. A owulacja występuje od 17-27 aż w takiej rozbieżności. Sądząc że mogła w tym cyklu wystąpić w 27 dniu to jest jeszcze nadzieja ze na test jest za wcześnie... Poczekam do 5.04 wtedy dokładnie wypanie 14 dni od owulacji i zastestuje ostatni raz... Oczywiście jak @ nie przyjdzie ;-) A jeśli już wtedy wyjdzie negatywny test to biegnę do giną bo już nie będę miała innego pomysłu :-)

Gość gość
Zrób betę to będziesz pewna na 100%, teraz jest czas przesilenia wiosennego wiec moglo Ci się coś poprzestać. Mi tak jak pisałam wcześniej test wyszedł pozytywny po tygodniu z bledszą kreską. Możliwe że w 35dc wyszedł by negatywnie. Powodzenia.

Gość gość
A betę mogę już zrobić? Nie wiem czy u mnie w mieście jest możliwość :-) bo mieszkam w małym miasteczku :-) musialabym się dowiedzieć :-)

Gość gość
Prawie 38 dc ból piersi potworny bolą rwą bok nie do zniesienia i nadal brak okresu nie wiem już co robić :-(

Gość gość
Beta by Ci już wyszła. Ja w cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam ból i śluz płodny i wtedy byly starania, a po trzech dniach znowu miałam płodny śluz. Męża nie było wiec starań też nie. Potem czekałam na okres bo byłam pewna że się nie udało i że owulacja była w tym późniejszym terminie. Na okres czekałam tydzień i dopiero zrobiłam test i był pozytywnie. Co dziwne lekarz potwierdził na usg że owulacja była w tym późniejszym terminie. Widocznie plemniki przeżyly trzy dni i to w dodatku męskie bo będzie chłopak. Może u ciebie jest podobnie. Trzymamy kciuki w dwupaku.

Gość gość
Dzięki bardzo. Ja nie wiem już co myśleć piersi mnie tak bolą że ruszyć się nie moge dosłownie noszę je w rękach :-) a z tymi plodnymi miałam tak samo najpierw ból owulacyjny i niby śluz na płodne a tak w 23 dn cyklu z powrotem mega plodny więc nie wiem co jest grane... Powiedzcie mi czy za betę się płaci?

Gość gość
Właśnie zrobiłam test ale z moczu popoludniowego bardzo bardzo słaba druga kreska prawie nie widoczna... Tylko pod światło nie wien co myśleć miał tak ktoś?

Gość gość
Ja miałam nieregularne, od 28 do 40 dni, test robilam w 38 dniu po południu i od razu była ciemna druga krecha.

Gość gość
Zrób rano z pierwszego moczu. Jak cię piersi bolą to dobrze mnie też bolały ze nosiłam w garści. Widzę że jesteś podobnym przypadkiem do mnie. Będzie dobrze. Betę robi się odpłatnie.

Gość gość
Nie wiem już czy robić testy... Dziwne to wszystko ale dziwne że to widać pod światło... Bo tak to nic nie widzę a pod światło jest gruba różowo siwa kreska