Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autp5

czujnik i fotokomórka

Polecane posty

Gość autp5

witam, szukam sklepu internetowego w którym znajde czujnik dymu i gazy oraz fotokomórki. Ktoś coś poleci?

Gość gość
ja kupiłem jakieś 2 lata temu czujke na simotti.pl bo była mi potrzebna do włączania lapmy przed domem, do tej pory działa bez zarzutów

Gość gość
Czujniki dymu, czadu, różne alarmy i zabezpieczenia przeciwpożarowe oferuje firma mrc-system. Tu ich strona www.mrc-system.pl :) Pamiętaj, bezpieczeństwo najważniejsze :)

Gość gość
Ja taki czujnik kupiłam w sklepie www.akserwis.pl . Bardzo dobry zakup chyba najlepszy jaki mogłam kupić.

Gość rezzun
Dobre czujniki dymu możesz kupić na stronie https://smarthome24.pl/ ale nie tylko czujniki, bo maja tez np. wiele gadzetow do domu inteligentnego i wiele innych dobrych jakosciowo rzeczy!

Gość paulina444s
Smarthome kojarzę bardzo dobrze kilka miesięcy temu zamawiałam tam inteligentną wtyczkę z pomiarem energii teraz dzięki temu mogę smartfonem podlewać ogródek także świetne rozwiązanie

Gość paulinarys
też mam tą inteligentną wtyczkę ze smarthome24 plus jeszcze włączniki dotykowe światła także nie trzeba zaraz budować inteligentnego domu żeby sterować a pomocą smarfona wystarczą takie urządzenia i gotowe