Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

musze kupić gary do kuchni

Polecane posty

Gość gość

możecie coś polecić? nadaje się do czegoś to forum?

Gość gość
Moze kup aluminiową patelnie od spotkanej cyganki :-)

Gość gość
aluminium jest szkodliwe dla zdrowia. fakt, cyganie czasami siedzą z patelniami u mnie na ryneczku. ale to chyba nie są za dobre patelnie. od czasów gdy były dobre to już się nieco technologia zmieniła. mój budżet to jest tak ze 100 zł za garnek. wiadomo, mniejsze są trochę tańsze, większe trochę droższe. garnki na 1 osobę więc nie potrzebuję garów powyżej 5 l. więc zestaw 4 garnków + patelnia nie powinien przekroczyć 600 zł. np berghoffa wykluczyłem. mój kuzyn ma te garnki. wszystko jest w nich bardzo pięknie, gotuje się dobrze, tylko wszystkie plastikowe uchwyty popękały i poodpadały i ma teraz takie badziewie ohydne i niewygodne.

Gość gość
Ty myslisz ,ze te babcie ,ktore maja po 90 lat to nie jadaly z takich aluminiowych patelni? Kto ma zachorowac to i najlepsze garnki mu nie pomoga.

Gość gość
tia. a syn sąsiada nie pił, nie palił, narkotyków nie brał i 4 lata miał jak się w stawie utopił. to że kiedyś trafiali się długowieczni ludzie to nie znaczy że aluminium nie szkodzi zdrowiu. a po co mam kupować aluminiową patelnię jak mogę kupić jakąś nowoczesną ceramiczna, żeliwną czy inną dobrą. potrzebuję tylko pomocy żeby wybrać jakąś dobrą jakość w cenie na którą mnie stać.

Gość gość
a na tym forum to nie wiem kto siedzi skoro o niczym sensownym i przydatnym w życiu się nie pogada tylko jakieś brednie nastolatek co to jednej chłopak nie kocha a inną kocha albo odwrotnie.

Gość gość
będę kochał tego kto mi pomoże z garami.

Gość gość
nawet marketingi szeptane nic nie piszą. no co za los.

Gość gość
Zdecydowanie najlepsze jakie miałam to od firmy DUKA i zamawiałam na https://dukapolska.com/garnki-i-patelnie/patelnie ;) Pierwszy dostałam od siostry a potem sama sobie komplet dokupiłam , patelnie są też bardzo dobre, grillowe na przykład, ja czesto uzywam

Gość Gonzaleza
Ja do swojej nowej kuchni kupiłam zestaw garnków od gerlacha i do tego dwie patelnie też od nich żeby już mieć lepsze na lata. Jestem bardzo zadowolona i mogę polecić - ceny też w porządku jak na taką wysoką jakość.

Gość krateczka88
Kup Gerlacha. Ja mam zestaw Superior, 5 garnków z pokrywkami i wystarcza w 100% do przygotowywania wszystkich potraw dla rodziny. Nie muszę mieć dodatkowych rondelków, garnuszków - wszystko robię w tych garnkach. Wygodne uchwyty ułatwiają gotowanie, a podziałka wewnątrz każdego garnka pokazuje, ile płynu jest w garnku.

Gość Kuchareczkazokieneczka
No niby tak ale jak komuś zależy na czymś lepszym to lepiej kupić porządne i dobrej marki. Nie bez powodu w restauracjach nie używają aluminiowych czy emaliowanych garów..